Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

ASUS GeForce RTX 3080 Ti ROG STRIX OC 12GB GDDR6X 320-bit grafikkort
ASUS GeForce RTX 3080 Ti ROG STRIX OC 12GB GDDR6X 320-bit grafikkort
ASUS GeForce RTX 3080 Ti ROG STRIX OC 12GB GDDR6X 320-bit grafikkort
ASUS GeForce RTX 3080 Ti ROG STRIX OC 12GB GDDR6X 320-bit grafikkort

1 / 4

ASUS GeForce RTX 3080 Ti ROG STRIX OC 12GB GDDR6X 320-bit grafikkort

(13 anmeldelser)
25916 kr.
Rek pris. 26028 kr.
HEATSINK DESIGN MED 2,9 SLOTS Varmediffusoren trækker varmen op i varmerør, der transporterer den gennem en slatted stack, der fylder et stort 2,9-spors fodaftryk. En stigning i størrelsen af køleprofilen i forhold til den foregående generation gi
Læs mere

HEATSINK

DESIGN MED 2,9 SLOTS

Varmediffusoren trækker varmen op i varmerør, der transporterer den gennem en slatted stack, der fylder et stort 2,9-spors fodaftryk. En stigning i størrelsen af køleprofilen i forhold til den foregående generation giver mere varmeplads til at tage højde for den nye højtydende chipset.


DESIGN

FRISK LIGKLÆDE

Ud over designændringer under kølerhjelmen har ROG Strix et nyt ansigt med metal accenter, der afspejler design æstetik af ROG og ROG Strix bundkort. Teksturerede accenter i et gråtonet farveskema blandes problemfrit i subtile builds eller giver et slående indtryk, når kortet er lodret monteret og oplyst af chassis lysdioder.


DET ER KØLIGERE PÅ BAGSIDEN

Når du vender kortet, kan du se flere designforbedringer. En bred ventilation på bagpladen og en forkortet PCB tillader varm luft at flyve ud mod chassisventilatorer i stedet for at blive returneret til køleren. En GPU-holder giver ekstra stabilitet til den kritiske forbindelse mellem tryk og varmediffusor. I/O beslaget er lavet af rustfrit stål for at beskytte portene og give et sikrere beslag. En bekvemt placeret Dual Bios switch giver dig mulighed for hurtigt at vælge mellem "ydeevne" og "lydløs" tilstand for grundlæggende tilpasning af kortets standard adfærd uden software.


FUNKTIONEL FRONT

Der er lagt omhyggelig vægt på forsiden af GPU'en, da det er den mest synlige del af kortet i typiske konfigurationer. Et nyt adresserbart RGB-element kan tilpasses med Armoury Crate for at skabe et ensartet udseende sammen med andre ROG-komponenter. For at opfylde GeForce RTX 3080 Ti's strømkrav er der tre 8-bens strømstik sammen med et indbygget kredsløb, der overvåger PSU-skinnespændingen. Kredsløbet er hurtigt nok til at opfange eventuelle transienter, der resulterer i, at skinnespændingen falder for lavt. Hvis dette sker, lyser en rød LED for at indikere et problem med strømforsyningen. Strix forstærket metalramme er også synlig her og tilføjer et bogstaveligt lag af holdbarhed.


GPU TWEAK II

Værktøjet ASUS GPU Tweak II tager skærmkortopsætningen til det næste niveau. Det gør det muligt at justere nøgleparametre, herunder GPU-kerneure, hukommelsesfrekvens og spændingsindstillinger, med evnen til at overvåge alt i realtid gennem en skærm, der kan tilpasses. Avanceret fankontrol er også inkluderet sammen med mange flere funktioner, der hjælper dig med at få mest muligt ud af dit grafikkort.


wtfast

Vi har indgået et samarbejde med wtfast for at hjælpe dig med at spille uden forsinkelse, problemer med ventetid og tabte pakker. Med et seks måneders wtfast Gamers Private Network-abonnement får du lavere pings for en glattere og mere flydende online spiloplevelse. Køb et ASUS grafikkort - og vent ikke!