Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Apple iPhone 7 32GB Black

Til kassen

Se også

Apple iPhone 7 32GB Black

(0)
Skrive en anmeldelse
Apple iPhone 7 32GB Black
Apple iPhone 7 32GB Black
Apple iPhone 7 32GB Black
Apple iPhone 7 32GB Black
2660 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

 • Forventet leveringstid
  1-4 Arbejdsdage
 • Sælges og sendes af CDON
 • Bygget til at være stænk- og vandafvisende
 • Hjem-knappen på iPhone 7 er en avanceret, slidstærk knap, der er designet til at være holdbar, responsiv og trykfølsom
 • Ved hjælp af en yderst avanceret fingeraftrykssensor, som er hurtigere end nogensinde, gør Touch ID det nemt og sikkert at låse din iPhone op
 • iPhone 7 har optisk billedstabilisering, som reducerer de sløringer, der opstår ved bevægelse eller rystelser
 • Blændeåbning på ƒ/1,8
iPhone 7 giver store forbedringer til de vigtigste dele af iPhone-oplevelsen. Den kommer med avancerede nye kamerasystemer, den bedste ydeevne og længste batteritid nogensinde i en iPhone, stereohøjttalere med medrivende lyd og den klareste og mest farverige iPhone-skærm. Den er stænk- og vandafvisende - og præcis lige så imponerende, som den ser ud. Her er iPhone 7.
iPhone er det mest populære kamera i verden. Nu har Apple videreudviklet det med forbedret optisk billedstabilisering, en blændeåbning på ƒ/1,8 og et objektiv med seks linser, så du får endnu bedre billeder og videoer ved dårlig belysning. Og med avancerede nye funktioner, bl.a. et bredere farveområde, kommer dine billeder og Live Photos til at se endnu mere levende ud.
Næsten alt, du oplever med din iPhone, sker på skærmen. Det er her, du ser billeder, beskeder og utallige andre ting i løbet af dagen. Skærmen på iPhone 7 benytter det samme farveskema, som bliver brugt i digital filmproduktion. Derfor bliver alt det, du ser, markant mere strålende og levende.
iPhone har fået stereohøjttalere. De nye højttalere giver dobbelt så kraftfuld lyd som iPhone 6s og har udvidet dynamisk rækkevidde. Så uanset om du hører musik, ser video eller snakker i telefon over medhør på din iPhone 7, kan du bare skrue op for lyden. Helt op.
iPhone 7 har 4G LTE Advanced med hastigheder på op til 450 Mbps ved dataoverførsel - over 50 procent hurtigere end iPhone 6s og tre gange hurtigere end iPhone 6. Og takket være endnu flere LTE-bånd har du den bedste roaming overalt i verden med en smartphone. God tur.
iOS gør din iPhone til en helt særlig og personlig oplevelse med masser af power. Brugerfladen er smuk og intuitiv. Du får intelligente forslag, præcis når du skal bruge dem. Og avancerede teknologier beskytter din anonymitet og sikkerhed. Når du først har prøvet iOS, forstår du bedre, hvorfor så mange er vilde med iPhone.
 • Bygget til at være stænk- og vandafvisende
  iPhone 7 har et nyudviklet kabinet og er den allerførste vandafvisende iPhone. Så behøver du ikke bekymre dig så meget om dråber, stænk og støv.
 • Hjem-knap
  Hjem-knappen på iPhone 7 er en avanceret, slidstærk knap, der er designet til at være holdbar, responsiv og trykfølsom. Den arbejder sammen med den nye Taptic Engine og giver dig præcis taktil feedback, når du trykker på den - og du kan endda indstille den specielt til dig. Velkommen hjem.
 • Touch ID
  Ved hjælp af en yderst avanceret fingeraftrykssensor, som er hurtigere end nogensinde, gør Touch ID det nemt og sikkert at låse din iPhone op.
 • Optisk billedstabilisering
  iPhone 7 har optisk billedstabilisering, som reducerer de sløringer, der opstår ved bevægelse eller rystelser. En sensor hjælper objektivet med at modvirke selv de mindste bevægelser, hvilket giver en eksponering, der er op til tre gange større end på iPhone 6s.
 • Blændeåbning på ƒ/1,8
  Den større blændeåbning lukker op til 50 procent mere lys ind på kamerasensoren sammenlignet med iPhone 6s. Det gør kameraet i stand til at tage endnu bedre billeder ved dårlig belysning. Sammen med det nye objektiv med seks linser leverer kameraet klarere og mere detaljerede billeder.
 • True Tone Flash med fire LED-dioder
  Fire smarte LED-dioder sørger for 50 % skarpere blitz end på iPhone 6s. Blitzen justeres efter farvetemperaturen i omgivelserne, så du får skarpere og bedre belyste billeder.
 • Nu er dine film ligesom på film
  Takket være optisk billedstabilisering og den helt nye blændeåbning på ƒ/1,8 vil de videoer, du optager på mørke steder med iPhone 7, se markant bedre ud. Og 12 MP kameraet kan optage video i høj opløsning i op til 4K. Så kan du optage storslåede film af storslåede øjeblikke - selvom belysningen er lidt halvdårlig.
 • Nyt og bedre 7 MP frontkamera
  FaceTime HD-kameraet har en højere opløsning og bruger et bredere farveområde. Det betyder, at du kan tage skarpere og endnu mere strålende selfies. Og du behøver ikke at bekymre dig om lyset. Retina Flash matcher nemlig lyset i omgivelserne, så du får billeder med naturtro hudtoner. Hej, smukke.
 • Mere intelligent kamera
  Hvad er det, der gør kameraet på iPhone 7 så avanceret? Det er den forbedrede Apple-designede billedsignalprocessor, der er indbygget i A10 Fusion-chippen. Når du tager et billede eller optager en video, laver billedsignalprocessoren (ISP) over 100 milliarder forskellige beregninger og bruger også maskinlæring til at få dine billeder til at se fantastiske ud. Andre forbedringer omfatter hurtigere fokus og forbedret lokal "tone mapping" og hvidbalance.
 • Fotos i iOS
  Nu kan du opleve dine billeder som aldrig før. Fotos-appen har avancerede værktøjer, som du kan bruge til at finde, dele og redigere dine billeder på helt nye måder. Og Minder-funktionen bruger avanceret søgeteknologi til at transformere dine billeder til album og film, som du kan nyde - helt uden at du behøver at gøre noget.
 • Flere farver, mere virkelighed
  Med et nyt og bredere farveområde kan Retina HD-skærmen gengive farver i biografkvalitet - og levere den bedste farvestyring på smartphone-markedet. Skærmen kan bruge flere nuancer i farvespektret, så det billede, den viser - og det, du ser på skærmen - bliver en mere nøjagtig gengivelse af virkeligheden. Så uanset om du tjekker billeder af den der helt rigtige jakke eller kigger på Live Photos fra din sommerferie, vil farverne være så nøjagtige, at du næsten er der selv.
 • 3D Touch
  Når du bruger 3D Touch, svarer din iPhone med små lette prik. Så kan du hele tiden både se og mærke, hvad et pres kan gøre. Den nye Retina HD-skærm på iPhone 7 integrerer 3D Touch i hele iOS. Og nu kan du interagere med Beskeder, Kalender, Mail og andre apps på en mere effektiv måde og med hurtigere respons.
 • Hurtigere og mere effektiv
  A10 Fusion-chippen har en helt ny processorarkitektur med fire kerner - to højtydende kerner og to energieffektive kerner. De to højtydende kerner er op til 2 x hurtigere end på iPhone 6, og de energieffektive kerner er i stand til at køre på helt ned til en femtedel af den strøm, som de højtydende kerner bruger. Det betyder, at du får den bedste ydeevne og effektivitet, når du har brug for det.
 • Længste batteritid nogensinde i en iPhone
  Med A10 Fusion-chippen kan du nu bruge din iPhone i endnu længere tid mellem opladningerne. Du får op til to timers længere batteritid på iPhone 7 i forhold til den forrige generation.
 • Nu i stereo
  iPhone har fået stereohøjttalere. De nye højttalere giver dobbelt så kraftfuld lyd som iPhone 6s og har udvidet dynamisk rækkevidde. Så uanset om du hører musik, ser video eller snakker i telefon over medhør på din iPhone 7, kan du bare skrue op for lyden. Helt op.
 • Hurtigere 4G LTE
  iPhone 7 understøtter "Voice over LTE" - bredbåndsopkald i høj kvalitet - som får dine samtaler til at gå lige så klart igennem, som hvis I talte ansigt til ansigt. Når du ikke har mobildækning, kan du udnytte, at du har adgang til flere netværk end nogensinde, så du kan lave Wi-Fi-opkald af høj kvalitet på flere steder.
 • Besvar opkald i apps som Facebook Messenger og flere
  Uanset hvor opkaldet kommer fra, kan du med iPhone 7 besvare det, helt som du plejer. Du har også adgang til dine kontakter og mulighed for at sætte opkald i kø.
 • Verdens mest avancerede styresystem til mobile enheder
  iOS gør din iPhone til en helt særlig og personlig oplevelse med masser af power. Brugerfladen er smuk og intuitiv. Du får intelligente forslag, præcis når du skal bruge dem. Og avancerede teknologier beskytter din anonymitet og sikkerhed. Når du først har prøvet iOS, forstår du bedre, hvorfor så mange er vilde med iPhone.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.