Apple iPhone 11 64GB Sort

Apple iPhone 11 64GB Sort
Tip en ven
5590 kr
fra 278 kr pr. md
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  2-5 arbejdsdage

Sælges af Electronordic

Mere fra Electronordic Electronordic er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant Electronordic, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.

Luk øjnene op og se verdens skønhed fra et nyt perspektiv gennem en 6,1" skærm på din iPhone 11, der har en hurtig chip, high-end teknologi og innovative funktioner, der gør driften gnidningsfri og dårlige billeder vil næsten være umulige at tage.

Design
iPhone 11 har et luksuriøst, aluminiums- og glasdesign med blidt afrundede hjørner og fokus på telefonens holdbarhed med det mest robuste glas på en smartphone, både for og bag. iPhone 11 er klar til at ledsage dig på ethvert eventyr, da den er vandresistent og kan både klare at blive tilsprøjtet og nedsænket i vand.

Skærm
Telefonens 6,1” Liquid Retina LCD-skærm strækker sig fra kant-til-kant og tilbyder mere plads til alt dit indhold, mens telefonens dimensioner gør den nem at håndtere med én hånd. Skærmens 1792×828 opløsning med 326 ppi leverer finesse i alle detaljer og superb lysstyrke, samt True Tone teknologi for nøjagtige farver.

Processor
A13 Bionic processoren fra Apple leverer en betagende præstation ved krævende handlinger og spil og er samtidig strømbesparende takket være dens moderne 7 nm fremstillingsproces.

Dobbelt kamerasystem med Ultra Wide
iPhone 11 har et fantastisk dobbelt kamerasystem med et Ultra Wide kamera, som kan tage billeder og optage 4K videoer uden for rammen for 4 gange mere scene, en funktion der er perfekt når du skal tage billeder af landskaber, grupper, store interiør- og action billeder. Det andet 12 MP vidvinkels kamera skaber smukt belyste billeder, selv under dårlig belysning, med en op til 3 gange hurtigere autofokus. Portræt-mode med Depth Control giver mulighed for mere naturlig bokeh og har mere lysstyring for altid imponerende resultater.

QuickTake
Denne nyttige funktion sikrer at du ikke går glip af et uventet øjeblik på videoen. Med iPhone 11 kan du optage videoer i fototilstand, bare ved at holde udløseren nede.

TrueDepth kamera
Med det fremadvendte TrueDepth 12 MP kamera kan du tage fantastiske selfies og betagende gruppebilleder fyldt med levende farver. Du kan endda tage en slofie, en slowmotion, højkvalitets selfie med dette frontkamera.

Next-generation Smart HDR
Tag altid de bedste billeder og undgå slørede billeder når du indfanger et øjeblik fyldt med action og tag skarpe billeder fyldt med virkelighedstro farver, helt uden lukkerforsinkelse. Selv når du tager billeder mod solen kan iPhone 11 tage skarpe billeder med de mindste detaljer, lyse farver og høj kontrast ved at tage sekundære interframe billeder ved mørkere eksponeringer.

Kraftfuld lydoplevelse
Oplev fantastisk lydkvalitet gennem rumlig lyd med Dolby Atmos, der leverer bredere dynamisk rækkevidde og rigere lyd, noget man tidligere mente kun var muligt når man lyttede via hovedtelefoner. Skab videoer med unik lydkvalitet, foretag tydeligere højttalertelefonopkald og se videoer og spil spil med en filmisk følelse.

iOS 13
I din iPhone 11 vender Apples berømte iOS tilbage i version 13. Det er bygget til at give maksimal komfort i daglig brug og har en systembred mørk tilstand, en sofistikeret foto-app og fantastiske sikkerhedsfunktionaliteter for at forbedre privatlivets fred. Du kan også have det sjovt med Memoji, din sjove, digitale persona, der afspejler din stil og personlighed.

Flere egenskaber:
- 64 GB intern lagring
- Dual SIM aktiveret med fysisk Nano SIM og virtuel eSIM
- Mere sikkert Face ID
- IP68 certificering - kan tåle at være op til 2 meter under vand i 30 minutter
- Lynhurtig wi-fi 6, Bluetooth 5.0 og one-touch NFC-parring

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Operatør
Vælg hvilken mobiloperatør du vil bestille, fx. Call Me.

Type af abonnement
Nyt mobilnummer - hvis du vil have et nyt telefonnummer.
Flyt mobilnummer - skift operatør og behold dit nuværende telefonnummer. Dit nuværende abonnement må ikke længere være i binding.

Abonnementer
Vælg det mobilabonnement, der passer dig bedst. Her finder du aktuel prisinformation.


Bindingsperiode
Bindingsperioden angiver, hvor længe du er bundet til dit abonnement. Husk på at du ikke kan opsige aftalen før din bindingsperiode er udløbet.

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}
Vil du inkludere en forsikring på dit produkt?
Apple iPhone 11 64GB Sort

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 1037 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 546 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 278 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »