Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Apple iPad Mini (2019) Wi-Fi 7,9" Cellular 256GB Space Grey

Til kassen

Se også

Apple iPad Mini (2019) Wi-Fi 7,9" Cellular 256GB Space Grey

(0)
Skrive en anmeldelse
Apple iPad Mini (2019) Wi-Fi 7,9" Cellular 256GB Space Grey
Apple iPad Mini (2019) Wi-Fi 7,9" Cellular 256GB Space Grey
Apple iPad Mini (2019) Wi-Fi 7,9" Cellular 256GB Space Grey
Apple iPad Mini (2019) Wi-Fi 7,9" Cellular 256GB Space Grey
6691 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

 • Forventet leveringstid
  1-4 Arbejdsdage
 • Sælges og sendes af CDON
 • iPad mini har et tyndt, let og bærbart design, der gør den perfekt at have med på farten
 • A12 Bionic-chippen med Neural Engine giver imponerende styrke og intelligens
 • iPad mini har en 7,9" skærm med over 3 millioner pixels
 • Med kameraerne på for- og bagsiden af iPad mini kan du tage blændende billeder og lave vilde videooptagelser
 • Med iOS på iPad mini får du den fulde iPad-oplevelse på den mest kompakte iPad
iPad mini er kendt og elsket for sin størrelse og sine egenskaber. Og nu er der endnu flere grunde til at holde af den. A12 Bionic-chippen med Neural Engine. En 7,9" Retina-skærm med True Tone. Og Apple Pencil, der lader dig få dine bedste idéer ned på skærmen, så snart de melder sig. Det er stadig iPad mini. Der er bare mere af den end nogensinde før.
 • Lille nok til at have i lommen
  iPad mini har et tyndt, let og bærbart design, der gør den perfekt at have med på farten. Den vejer 300 gram og er 6,1 mm tynd, så den er lige så nem at have i én hånd, som den er at hive op af tasken eller lommen, når inspirationen melder sig.
 • Stærkere end den er stor
  A12 Bionic-chippen med Neural Engine giver imponerende styrke og intelligens. Den anvender maskinlæring i realtid til at genkende mønstre, lave forudsigelser og lære af sine erfaringer. Med så meget power kan du køre apps, bruge augmented reality eller spille et medrivende spil med grafik på konsolniveau.
 • Lille skærm
  iPad mini har en 7,9" skærm med over 3 millioner pixels. Og de skinner alle sammen igennem. Uanset om du hyggelæser i parken eller redigerer en video på hjemmekontoret, sikrer den høje lysstyrke, det bredere farveområde og antirefleksbelægningen en naturtro gengivelse af alle detaljer, og at al tekst står knivskarpt. Og True Tone justerer automatisk hvidbalancen, så billeder ser naturlige ud under alle lysforhold.
 • Kameraer
  Med kameraerne på for- og bagsiden af iPad mini kan du tage blændende billeder og lave vilde videooptagelser. Men det er langtfra alt. Du kan også snakke med vennerne i FaceTime, scanne dokumenter og lave markeringer i dem eller bruge augmented reality til at visualisere den nye indretning af din dagligstue.
 • Designet til, at du kan få mest muligt ud af din iPad
  Med iOS på iPad mini får du den fulde iPad-oplevelse på den mest kompakte iPad. Du kan bruge flere apps på én gang, åbne dine foretrukne apps fra Dock samt trække og anbringe filer ved hjælp af enkle Multi-Touch-bevægelser. Og appen Arkiver samler alle dine filer ét enkelt sted.
 • Designet, så alle kan bruge den
  Apple mener, at den mest effektive teknologi er den, som alle kan bruge. Derfor indeholder iPad mini tilgængelighedsfunktioner, der understøtter syns-, interaktions-, høre- og læringsbehov. Fra VoiceOver, som fortæller dig, hvad der sker på din skærm, til Knapbetjening, som lader dig interagere med iPad mini uden at røre den.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.