Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Anker Soundcore Liberty Air 2 White
Anker Soundcore Liberty Air 2 White

1 / 2

Anker Soundcore Liberty Air 2 White

549 kr.

-45%

Rek pris. 999 kr.
Anker soundcore liberty air 2 er toppen af tws høretelefoner. En opladning giver hele 7 timers musik og ved et fuldt opladet case, er der til 28 timer inden dit case skal oplades igen. På kun 10 minutters opladning af høretelefonerne i det medfølgend
Læs mere

Anker soundcore liberty air 2 er toppen af tws høretelefoner. En opladning giver hele 7 timers musik og ved et fuldt opladet case, er der til 28 timer inden dit case skal oplades igen. På kun 10 minutters opladning af høretelefonerne i det medfølgende case, får du 2 ekstra timers afspilningstid. En fuld opladning af dit opladningscase tager kun omkring 2 timer med usb-c kablet og de nye liberty air 2 kan, selvfølgelig, oplades på en trådløs oplader, hvor det vil tage ca. 3,5 timer. Og så er lyden jo selvfølgelig helt i top, både når det kommer til afspilning af musik, men også mikrofonen har fået en væsentlig opgradering, så opkald nu går meget tydligere igennem hos dig og den du taler med. Touchfunktionaliteten gør det nemt at skifte sang, tage imod opkald eller aktivere din voice assistent, som fx siri.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .