Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Amazfit Stratos 3

Amazfit Stratos 3
Amazfit Stratos 3
Amazfit Stratos 3
Amazfit Stratos 3
Amazfit Stratos 3
Amazfit Stratos 3
1368 kr.
  • Forventet leveringstid Hurtig levering
    1-4 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af CDON

Overvåg prisen på produktet

Et solidt design tilpasset til den aktive brugere
Amazfit Stratos 3 er fremstillet til professionel idræt og har en rund 1,34-tommers trans flekterende MIP-skærm som passer perfekt til udendørs brug. Jo lysere det bliver desto tydeligere vises indholdet på displayet. De fire fysiske knapper gør det nemt at bladre igennem urets forskellige funktioner. Uvurderlig når du springer eller kører i høj fart og ikke har mulighed for at bruge touchskærmen. Det rustfrie design sammen med forstærket plastik gør uret solidt på trods af at det er let. Silokoneremmen sidder kanon på armen og ventilerer godt ved sved.


Lad mobilen blive derhjemme under træning
Gem og spil musik direkte fra din Stratos 3 ved at tilslutte den til et par Bluetooth-høretelefoner. Nyd friheden ved en telefonsfri træning! Der er 2 GB plads tilgængelig i uret, hvilket rækker til at gemme cirka 400 sange på 5 MB hver.


Indsigt som tager din træning til det næste niveau
Med 19 professionelle sportstilstande tilbyder Stratos 3 masser af god træningsinformation som derefter kan analysere på en unik måde afhængigt af din måde at træne på eller efter dine mål.


Uret er også udstyret med Firstbeat-algoritmer som bruges af professionelle idrætsudøvere og sportshold. Det giver dig masser af information og indsigt i hvordan du kan øge/forbedre din træning samtidig med at du minimere risikoen for skader.


Mere præcis end nogen sinde
Huami Technologys egenudviklede BioTracker™ sammen med PPG-sensor, giver en mere korrekt gennemgang af din hjertefrekvens. Udover den 24-timers overvågning af hjertefrekvens, advarer den om overdreven hjerterytme og hjertefrekvens, der næsten kan sammenlignes med nøjagtigheden af et pulsbånd. Den indbyggede Sony GNSS-chip understøtter fire forskellige globale positioneringssystemer: GPS, GLONASS, BEIDOU og Galileo. Du kan kombinere to af dem for at afbillede tre forskellige positioneringsmønstre, hvilket forbedrer positioneringshastigheden og den nøjagtige sporing markant.


Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .