Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Adobe Acrobat XI Professional

1 / 1

Adobe Acrobat XI Professional

590 kr.

-73%

Rek pris. 2150 kr.
Efter bestilling er der et downloadlink og licenskode via besked.Gør dit job lettere hver dag med Adobe Acrobat XI Pro. Opret hurtigt PDF-filer og PDF-porteføljer. Rediger intuitivt PDF-filer i Acrobat eller konverter dem til Microsoft Word, Excel el
Læs mere

Efter bestilling er der et downloadlink og licenskode via besked.


Gør dit job lettere hver dag med Adobe Acrobat XI Pro. Opret hurtigt PDF-filer og PDF-porteføljer. Rediger intuitivt PDF-filer i Acrobat eller konverter dem til Microsoft Word, Excel eller PowerPoint. Opret formularer på få minutter med den nye inkluderede computerformular Adobe FormsCentral. Og brug guidede funktionsmakroer til at automatisere dokumentproduktion.


Konverter filer til PDF Få en integreret Acrobat-værktøjslinje i Microsoft- og browserapplikationer, så du hurtigt kan konvertere dokumenter og websider til PDF-filer i høj kvalitet og oprette PDF-dokumenter i ethvert computerprogram, der har en udskrivningsfunktion.


Eksporter PDF-filer Konverter PDF til Microsoft Word, Excel eller PowerPoint med bevaret formatering.


Opret elektroniske formularer Opret PDF- eller webformularer * på få minutter med den nye inkluderede Adobe FormsCentral-computerapp.


Redigering af PDF-filer Korrektion, opdatering eller justering af tekst og billeder ved blot at pege og klikke foretager ændringerne direkte i PDF-filen.


Kompilér ensartede PDF-filer Strømlin rutineopgaver med guidede funktionsmakroer.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .