Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
4 Max Pro 2.0
4 Max Pro 2.0
4 Max Pro 2.0
4 Max Pro 2.0
4 Max Pro 2.0

1 / 5

4 Max Pro 2.0

4.495 kr.
Anycubic har samlet et stærkt udviklings-team fra Kina og USA. En enklere, smartere og mere praktisk filosofi er blevet anvendt til at skabe 3D-printere i høj kvalitet for at imødekomme behovene i det professionelle og det daglige liv. Vores mål er
Læs mere

Anycubic har samlet et stærkt udviklings-team fra Kina og USA. En enklere, smartere og mere praktisk filosofi er blevet anvendt til at skabe 3D-printere i høj kvalitet for at imødekomme behovene i det professionelle og det daglige liv. Vores mål er 'Det mest populære 3D-printermærke' baseret på kvalitetsprodukter, hurtig service og innovative funktioner for at forbedre livskvaliteten og bidrage til social udvikling.

4Max Pro 2.0 er en printer der er velegnet til områder med temperatur udsving, kontormiljøer eller hvor børn kan komme i nærheden af printeren. Det indelukkede printmiljø sikrer høj stabilitet, samt en simplicitet i at printeren er klar til print, uden nogen form for samling. Den patenterede plade sikrer en uovertruffen hæftning, og printet popper nemt af når det er kølet ned.

Pak kassen ud og start printet!

Anycubic 4Max Pro 2.0 har scoret 5 / 5 stjerner i online anmeldelser af erfarne brugere.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser