Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Apple MacBook Air with Retina display - Core i5 1.6 GHz - Apple macOS Mojave 10.14 - 8 GB RAM - 128 GB SSD - 13.3 IPS 2560 x 1600 (WQXGA) - UHD Graphics 617 - Wi-Fi, Bluetooth - silver - kbd: Nordic

(0)
Skrive en anmeldelse
11579 kr.
Fragt fra 39 kr.
 • Forventet leveringstid Expressleverance
  1-4 Arbejdsdage
  Fragt fra 39 kr.
 • Sælges og sendes af CDON

Overvåg prisen på produktet

 • 13,3" Retina-skærm med høj opløsning
 • True Tone-teknologi
 • Knivskarp tekst
 • Integreret Touch ID-sensor
 • Præcise og mere stabile taster
Den moderne MacBook Air er tyndere og lettere og byder på en strålende Retina-skærm med True Tone-teknologi, Touch ID, det avancerede tastatur og et Force Touch-pegefelt. Det ikoniske kileformede kabinet er fremstillet af 100 % genanvendt aluminium. Og med batteritid til en hel dag er MacBook Air den perfekte bærbare computer til enhver opgave.
 • Retina-skærm: fire millioner pixels, en strålende debut
  Med en opløsning på 2560 x 1600 til over 4 millioner pixels er det pludselig meget nemmere at tro sine egne øjne. Billeder ser langt mere realistiske ud, og du kan se endnu flere detaljer. Tekst står skarpt og tydeligt. Og True Tone-teknologien sørger for automatisk at justere skærmens hvidpunkt, så den matcher farvetemperaturen i dine omgivelser - så websider og mails ser lige så naturlige ud som på tryk. Med 48 procent flere farver end forrige generation er alt, du ser, flottere og mere levende. Skærmglasset går helt ud til kanten af kabinettet, og den sorte ramme er 50 procent tyndere end før, så du får endnu mere flot skærm at kigge på.
 • Touch ID: dit fingeraftryk er din adgangskode
  Den avancerede sikkerhed og de mange andre fordele ved Touch ID er nu direkte indbygget i MacBook Air. Du skal bare sætte fingeren på Touch ID-sensoren for at låse din Mac op. Brug dit fingeraftryk til at få øjeblikkelig adgang til låste dokumenter, noter og systemindstillinger uden at skulle skrive endnu en adgangskode. Det er også lettere at shoppe på nettet - vælg blot Apple Pay, og betal med en enkelt berøring. Det er ikke nødvendigt at skrive dine leverings- eller faktureringsoplysninger, og dine kortoplysninger bliver aldrig delt. Med Touch ID forbliver dine fortrolige oplysninger fortrolige.
 • Præcise og mere stabile taster
  MacBook Air har et tastatur med sommerfuglemekanisme, der giver fire gange mere stabilitet i tasterne end traditionelle saksemekanismer. Samtidig får du større komfort og bedre respons. De individuelle LED-baggrundsbelyste taster med lyssensor gør det lettere at skrive i dårlig belysning.
 • Force Touch-pegefelt
  Med Force Touch-pegefeltet kan du bruge din Mac på mange forskellige måder ved hjælp af små forskelle i, hvor hårdt du trykker. Du har præcis kontrol og får ensartet respons - uanset hvor på pegefeltet du trykker - og masser af plads til Multi-Touch-bevægelser som at knibe og zoome. Det bliver svært at holde fingrene fra det.
 • Thunderbolt 3: en for alle, alt i en
  Thunderbolt 3 kombinerer ultrahurtig båndbredde med den superalsidige USB-C-branchestandard og giver dig en universalport med fuld fart på - ja faktisk har MacBook Air to af dem. Thunderbolt 3 integrerer dataoverførsel, opladning og videoudgang i én port og leverer en hastighed på op til 40 Gb/s - dobbelt så stor båndbredde som Thunderbolt 2. Du kan nemt tilslutte dine andre enheder med et kabel eller mellemstik. Og fordi Thunderbolt 3 er vendbart, vender det altid rigtigt, uanset hvordan du sætter det i.
 • Fremstillet med 100 % genanvendt aluminium
  Apple har skabt en aluminiumslegering, som er lige så stærk og holdbar som før og med samme elegante finish - helt uden at udvinde ny aluminium. Den er lavet af spåner fra genindvundet aluminium, som Apple har bearbejdet helt ned på atomniveau.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.