Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Netgear RAX80 Nighthawk AX8 AX6000 WiFi Router

(1)
Skrive en anmeldelse
Netgear RAX80 Nighthawk AX8 AX6000 WiFi Router
Netgear RAX80 Nighthawk AX8 AX6000 WiFi Router
Netgear RAX80 Nighthawk AX8 AX6000 WiFi Router
Netgear RAX80 Nighthawk AX8 AX6000 WiFi Router
2794 kr.
Vejledende pris: 2801 kr.
Fragt fra 39 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  1-4 Arbejdsdage
  Fragt fra 39 kr.
 • Sælges og sendes af CDON

Overvåg prisen på produktet

 • Samtidigt dual band 2,4 GHz og 5 GHz
 • 6 x Gigabit ethernetporte (1 WAN, 5 LAN)
 • 802.11ax (Wi-fi 6) standard
 • 1,8 GHz firekernet processor
 • 2 x USB 3.0 porte

Forbedret netværkskapacitet for flere WiFi-enheder
NETGEAR® Nighthawk® 8-Stream AX6000 WiFi Router (RAX80) understøtter den nye 802.11ax (også kendt som WiFi 6) WiFi-standarden. Udviklet til at levere op til fire gange mere datakapacitet end tidligere, har AX WiFi avanceret teknologi som OFDMA, MU-MIMO, 160MHz-understøttelse og 1024 QAM for at forbedre netværkseffektiviteten. Nighthawk AX8 er drevet af en 64-bit 1,8 GHz quad core-processor, som er designet til at overføre Gigabit-data med næsten 0 CPU-belastning. 160MHz-understøttelse fordobler hastigheden, som tilbydes af 80MHz-kanaler for at give Gigabit-hastighed til kompatible enheder. Denne router er branchens første hjemmerouter med Multi-Gig internetunderstøttelse, som opnås ved to Gigabit Ethernet-porte. Det er en router, som er klar til Internet-bølgen Multi-Gig i DOCSIS® 3.1.


8-Stream WiFi - Netværkseffektivitet og højere hastigheder
8 WiFi-strømme (fire på 2,4 GHz-båndet og fire på 5 GHz-båndet) tilbyder fire gange større enhedskapacitet sammenlignet med typiske 2x2 AC WiFi. Flere WiFi-strømme pr. bånd øger den mængde af data, som routeren sender og modtager fra enheder, eftersom mere båndbredde er tilgængelig og der er mere plads til enhederne på netværket. Mere pålidelige tilslutninger til alle de tilsluttede enheder gør, at flere enheder end nogensinde kan være på netværket samtidigt.


Forbedret netværkskapacitet for flere WiFi-enheder
Ortogonal Frequency-Division Multiple Access (OFDMA) muliggør effektiv dataplanlægning, så flere overførsler kan sendes samtidigt, hvilket resulterer i en imponerende kapacitetsøgning på netværket. Med den forøgede eller tilgængelige båndbredde kan du tilføje flere enheder på netværket. Nighthawk AX8 understøtter uplink og downlink OFDMA for effektiv brug af og bedre frekvensgenbrug, reduceret latens og større netværkseffektivitet. Dette er meget smart for latensfølsomme applikationer som virtual reality (VR), Augmented Reality (AR) og IoT-sensorer (Internet of Things).


Kraftfuld performance med Core
Nighthawk AX8 er drevet af en 64-bit 1,8 GHz quad core-processor, som er designet til at overføre Gigabit-data med næsten 0 CPU-belastning. Robust processorkraft giver den bedste performance i alle kablede og trådløse grænseflader. En ekstre quad core co-processor håndterer al Multi-Gig LAN-WAN-trafik, hvilket garanterer, at hovedprocessoren er tilgængelig til alle andre programmer. Samtidige højhastighedstilslutninger gør, at du kan nyde mere jævn UHD 4K-streaming og spil uden afbrydelser.5.0

baseret på 1 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-4)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.