Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

VOLTCRAFT VC611BT Bord-multimeter Kalibrering efter (ISO) digital CAT II 600 V Visning (counts): 6000

1 / 1

VOLTCRAFT VC611BT Bord-multimeter Kalibrering efter (ISO) digital CAT II 600 V Visning (counts): 6000

1692,90 kr.
Bordmultimeter med visningsområde på 6000 trin og temperaturmåling, der giver en præcis, sand effektivværdi af høj kvalitet (True RMS AC). Med de anvendte 1000 V højeffektsikringer, det automatiske områdevalg og de omfattende beskyttelsesforanstaltni
Læs mere
Bordmultimeter med visningsområde på 6000 trin og temperaturmåling, der giver en præcis, sand effektivværdi af høj kvalitet (True RMS AC). Med de anvendte 1000 V højeffektsikringer, det automatiske områdevalg og de omfattende beskyttelsesforanstaltninger er det muligt at foretage en sikker måling i omgivelser op til målekategori CAT II 600 V. VC611BT kan enten forsynes med strøm via batterier eller med 230 V/AC. Det store, belyste display gør det muligt at aflæse apparatet i mørke.

Præcise målinger takket være True RMS sand effektivværdimåling
TrueRMS sand effektivværdimålingen muliggør en præcis måling af asymmetriske spændinger og strømstyrker, der afviger fra sinusbølgens grundform. Asymmetriske spændinger findes for det meste ved effektregulatorer så som dæmpere, omdrejningsregulatorer, taktede koblingsregulatorer, impulsstyrede opladere eller elektroniske fartpiloter inden for modelbygning og så videre. Almindeligt måleudstyr til middelværdi viser ved sådanne specielle måleopgaver ofte meget store måleafvigelser.

Pålidelige måleresultater med ISO-kalibrering
En ISO-kalibrering er nødvendig hvis måleren anvendes til måleopgaver i et ISO9001-certificeret miljø En ISO-certificering nyttig og ofte et krav til fagfolk, leveringssteder eller prøvelaboratorier.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme