Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Vildmarksbad træ Ø1,87 + 25kW ovn

(0)
Skrive en anmeldelse
Fri fragt
Vildmarksbad træ Ø1,87 + 25kW ovn
Vildmarksbad træ Ø1,87 + 25kW ovn
12995 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  3-5 Arbejdsdage
  Fri fragt
 • Sælges og sendes af Swim & Fun Scandinavia ApS

Overvåg prisen på produktet

Dette Swim & Fun Vildmarksbad i Træ gør din have til et rekreativt sted at opholde sig. Badet kan bruges hele året rundt af familien. Badet har en diameter på Ø1,87 med en brændeovn på 25kW. Det er velegnet til brug af op til 6 personer pr gang. Vildmarksbadet er lavet af træ af høj kvalitet (gran / varmebehandlet gran), brændeovnen er i rustfrit stål. Vildmarksbadet er fyldt med økologisk ren tjære, hvilket gør træoverfladen smuk, modstandsdygtig og let at rengøre. Vildmarksbadet leveres samlet. Til optænding skal benyttes træ.

For at holde på varmen og sikre vandet fra blade og snavs, er det muligt at tilkøbe en vildmarksbad cover.

Sådan tændes op i vildmarksbadet?

Man skal som udgangspunkt regne med en opvarmningstid på omkring 2-4 timer. Men det afhænger også af vind og vejr, da et koldere vejr vil gøre vandet koldere, og derved tager det længere tid at få det op i en passende temperatur, som ligger på omkring 37-40 grader. Der skal bruges brænde som varmekilde.

Før optænding i dit vildmarksbad!

Det er vigtigt at du aldrig tænder op i ovnen hvis der ikke er vand i vandet, dette vil kunne ødelægge dit vildmarksbad. Du skal regne med at det ca. tager 1-4 timer at fylde karret.

Optænding af vildmarksbadet

 1. Placér optændingsblokke eller aviser i bunden af vildmarksbadets ovn.
 2. Tag små kviste eller grene og placér dem ovenpå. 
 3. Herefter tager du en avis, optændingsblok eller lighter med langt hoved, og tænder op og ligger i bunden, således at du får ild i de aviser eller optændingsblokke du har placeret i bunden. 
 4. Når du ser at ilden har fat i de små kviste eller grene du har lagt i, kan du eventuelt smide nogle flere af disse oveni. 
 5. Når der er ved at være fint gang i ilden, smider du større stykker brænde på ovnen. Du skal ikke ligge ovnens låg på endnu, da den skal bruge ilttilførsel i starten, for at kunne få gang i ilden. 
 6. Når de større brændestykker i badet har brændt i omkring 1 time, kan du smide låget på ovnen igen. Eventuelt ligge et par stykker brænde mere på, men dette er en vurderingssag. 
 7. Sørg for at holde lidt cirkulation i vandet, således vil varmen fordele sig bedre i vandet.


Gode råd til fyring:

 • Brug aldrig grillkul i vildmarksbadets ovn, da disse kan brænde hul i bunden af ovnen. 
 • Brug ovnens låg til at styre iltindtaget og derved ovnen. 
 • Vi anbefaler ikke at der er fyldt brænde i ovnen som overstiger vandkanten. Dette gør at ovnen vil få sværere ved at komme af med varmen, og derved kan det få ovnens øverste del til at slå sig lidt. 
 • Vi anbefaler at ovnen mængden af brænde ikke overstiger halvdelen af ovnen kapacitet. 
 • Sørg for at tømme aske jævnligt.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.