Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

TRIXIE skrå hundetransportbur størrelse M aluminium grafitgrå 39336

Fri fragt
TRIXIE skrå hundetransportbur størrelse M aluminium grafitgrå 39336
TRIXIE skrå hundetransportbur størrelse M aluminium grafitgrå 39336
1840 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  3-5 Arbejdsdage
  Fri fragt
 • Sælges og sendes af VidaXL Europe

Overvåg prisen på produktet

Hundetransporten med aluminiumsstel fra TRIXIE er et robust hundetransportbur, der er ideelt til at transportere dit kæledyr på en behagelig og sikker måde. Takket være det skrå design på for- og bagsiden, kan du placere det i bilens bagagerum eller på bagsædet og sikre det med velkroremmene i bunden, og transportere dit dyr på en af de mest sikre måder. De høje, lukkede sider sørger ikke kun for at holde bagagerummet rent, men hjælper også med at nedsætte stimuli udefra eller støj. Den robuste dør med sikkerhedslås holder dit kæledyr sikker og tryg. For at holde din pelsede ven veltilpas, medfølger der en skridsikker termisk måtte, der kan maskinvaskes på op til 30 °C.
 • Farve: Grafitgrå
 • Materiale: Aluminium og plastik
 • Mål: 55 x 61 x 74 cm (B x D x H)
 • Størrelse: M
 • Dør med sikkerhedslås
 • Med et lille vindue på bagsiden
 • Skrå for- og bagside, der er ideelle til bilens bagagerum
 • Med burrebånd i bunden
 • En maskinvaskbar, skridsikker termisk måtte medfølger
 • Let at samle
 • SKU:421673
 • EAN:4011905393360

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Leveringsomkostninger og tidskalaer varierer afhængigt af leveringsadressen og den type produkt, du ønsker at modtage. For yderligere information, se venligst vores Leveringsinformationer. Vi bestræber os på, at opfylde de leveringstidspunktene vi lover, men på grund af uforudsete forhold, er forsinkelser uundgåelige. Vi tar ikke ansvar for eventuelle forsinkelser eller manglende levering indenfor de estimerede tidsrammer, hvis det er helt eller delvist forårsaget af omstændigheder, der ligger udenfor vores kontrol. Hvis det er ingen til rådighed på din bolig eller leveringsadresse der kan acceptere ordren, vil en note blive afleveret, hvor du bliver informeret om den aktuelle placering af din ordre, som kan være hos din nabo. Alternativt kan din ordre blive returneret til en af luftfartsselskabets depoter, og noten vil derved informere dig om hvordan du kan hente din ordre. Desværre leverer vi i øjeblikket ikke til de danske øer. Hvis du bor i et tyndt befolket område, kan din ordre blive overdraget til et lokalt leveringsfirma. I øjeblikket vi leverer vi ikke til følgende øer: Bornholm, Sejerø, Fanø, Fur, Samsø, Anholt, Læsø, Ærøskøbing, Grønland og Færøerne. Risikoen for skader eller tab af produkterne forbliver vores ansvar, indtil den dato hvor produktet overgår til dig (ved betaling), eller den dato hvor den første levering bliver forsøgt. Leverings refunderinger kan kun foretages i overensstemmelse med dine juridiske rettigheder i henhold til Forbrugerbeskyttelse eller anden gældende lovgivning.

Garantivilkår

Vi garanterer, at alle produktene købt fra os på vores hjemmeside, vil være i overensstemmelse på alle væsentlige punkter med specifikationerne i kontrakten, vil være af tilfredsstillende kvalitet, og vil være egnet til alle de formål, som varer af denne art er, fra datoen på kvitteringen og til de følgende to år. Garantien dækker skader, der kan opstå under forsendelse, samt skader som følge af normal brug af et produkt. Vi vil, afhængigt af skaden, tilbyde dig reservedele, et nyt produkt eller refundering. Hvis dit købte produkt er beskadiget, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Denne garanti eksisterer ved siden af andre love og regler, der gælder for dig som kunde. Dine rettigheder i henhold til denne garanti blive ugyldig, hvis en anden end fabrikanten eller enhver reparation, som ikke er udpeget af os, modificerer produktet.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.