Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

TORD terrassevarmer
TORD terrassevarmer
TORD terrassevarmer

1 / 3

TORD terrassevarmer

2399 kr.
Terrassevarmer til udendørs brug. Terrassevarmeren er i stål. Den er fritstående og spreder varmen på en behagelig måde i uderummet, på altanen, i campingvognens fortelt eller ved udeserveringen. Halogenvarmelampen giver både øjeblikkelig varme og et
Læs mere
Terrassevarmer til udendørs brug. Terrassevarmeren er i stål. Den er fritstående og spreder varmen på en behagelig måde i uderummet, på altanen, i campingvognens fortelt eller ved udeserveringen. Halogenvarmelampen giver både øjeblikkelig varme og et behageligt varmt hvidt lys. Varmeren har tre effekttrin, så du kan tilpasse varmen. Indbygget overophedningssikring. Terrassevarmeren har 1,9 m jordet kabel med stik. Nogen montering kræves. Monteringsanvisning medfølger.

Husk at terrassevarmeren bliver meget varm. Hold øje med børn og husdyr i nærheden af varmeren. For brandsikkerheden skal du sørge for tilstrækkelig afstand rundt om varmeren.

Materiale: Stål.
Størrelse: Højde 205 cm, ø 57 cm.
Spænding: 220-240 V, 50 Hz.
Effekt: 900 w/1200 w/2100 w.
Tip/råd: En terrassevarmer forlænger tiden du kan sidde ude på altanene og hygge.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .