Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Topmast Gangway DeLuxe Aluminium 122 x 36 cm
Topmast Gangway DeLuxe Aluminium 122 x 36 cm

1 / 2

Topmast Gangway DeLuxe Aluminium 122 x 36 cm

1055 kr.
Når du tager en hund, håber du naturligvis, at den er sund og altid vil forblive. Desværre lider en hel del hunde af forskellige lidelser og tilstande i løbet af deres levetid. Overvej for eksempel knæ-, hofte- og rygproblemer. Spring kan så være en
Læs mere

Når du tager en hund, håber du naturligvis, at den er sund og altid vil forblive. Desværre lider en hel del hunde af forskellige lidelser og tilstande i løbet af deres levetid. Overvej for eksempel knæ-, hofte- og rygproblemer. Spring kan så være en betydelig byrde. Faktisk kan det gøre så ondt, at din hund overhovedet ikke vil springe eller ikke vil gå med bilen. Det siger sig selv, at hvalpe også har brug for at hoppe så lidt som muligt.


En hund rampe kan derefter være et meget flot og alsidigt værktøj til at aflaste den hund så meget som muligt. Hylden er udtrækkelig og foldbar. For eksempel kan landgangen næsten altid tages med dig, når du kører i bil. Den er lavet af let, men meget stærk aluminium. Plankens slidbane er dækket med en skridsikker belægning for at forhindre glidning. Ud over at komme ind og ud af bilen kan tavlen også bruges til at klatre på et plejebord og andre høje overflader.


Den maksimale bæreevne for denne ekstra luksuriøse landgang er 90 kg. Og det mens den kun vejer 4 kg selv! Målene er 122 x 36 cm.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter