Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Swim & Fun, pH Minus, 1,5 kg

1 / 1

Swim & Fun, pH Minus, 1,5 kg

99 kr.
Swim & Funs vandplejekoncept er unikt og følger 5 enkle trin med hver sin pædagogiske farvekode på produkterne. Konceptet sikrer, at produkterne anvendes i den rigtige rækkefølge, så man altid får et rent og klart badevand. Trin 1: regulering af
Læs mere
Swim & Funs vandplejekoncept er unikt og følger 5 enkle trin med hver sin pædagogiske farvekode på produkterne. Konceptet sikrer, at produkterne anvendes i den rigtige rækkefølge, så man altid får et rent og klart badevand.

Trin 1: regulering af pH-værdien
Vandets pH-værdi fortæller om vandet er surt (blødt) eller basisk (hårdt), hvilket er helt afgørende at vide, når man har en pool i haven. En ikke justeret pH-værdi påvirker nemlig resultatet af al vandpleje. Det første og absolut vigtigste trin er derfor, at måle og justere vandets pH-værdi! Dette gøres let med Swim & Funs teststrips.

Den ideelle pH-værdi:
7,0 - 7,4 (gå efter en værdi på 7,2). Med denne ideelle værdi får man et neutralt vand og den optimale udskiftning af klortilførslen. Badekomforten bliver samtidigt optimal, når vandet er i balance.

For høj pH-værdi:
Anvend pH Minus til justering af vandet, hvis vandet i poolen er hårdt. En forhøjet pH-værdi gør vandet uklart og kloreffekten bliver dårlig. Røde og irriterede øjne i forbindelse med badning, skyldes som oftest en for høj pH-værdi.

For lav pH-værdi:
Hvis vandets pH-værdi er for lav kan det beskadige poolens metaldele. Bliver pH-værdien for lav, skal du anvende pH Plus.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme