Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Swim & Fun, EasyPool Mini

1 / 1

Swim & Fun, EasyPool Mini

249 kr.
Alt-i-ét vandpleje til havebassiner med filtersystem. EasyPool er et specialudviklet produkt, der forenkler vedligeholdelse af poolvandet i mindre havebassiner med filtersystem. EasyPool flyder i vandoverfladen og holder vandet rent og indbydende i 1
Læs mere
Alt-i-ét vandpleje til havebassiner med filtersystem. EasyPool er et specialudviklet produkt, der forenkler vedligeholdelse af poolvandet i mindre havebassiner med filtersystem. EasyPool flyder i vandoverfladen og holder vandet rent og indbydende i 1-2 måneder. EasyPool dispenseren afgiver kontinuerligt langsomt opløselig klor, KlarPool og pH stabilisator til vandet og modvirker desuden kalkbelægninger i poolen.

Doseringen justeres let og EasyPool gør den regelmæssige pasning af poolvandet meget lettere. Brug også EasyPool til at holde vandet frisk i perioder, hvor I ikke bader eller er bortrejst. For optimal virkning, bør vandet cirkulere et par gange hver dag. Sæt eventuelt en timer på filterpumpen. Anvend også gerne et bassindækken i perioden. Husk, at justere pH-værdien, inden poolen igen tages i brug. EasyPool Mini passer til havebassiner, der kan rumme 2.000 til 10.000 liter vand.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme