Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Solvarmepanel kurvet

Fri fragt
1095 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  1-3 Arbejdsdage
  Fri fragt
 • Sælges og sendes af Swim & Fun Scandinavia ApS

Overvåg prisen på produktet

Med et SolarBoard fra Swim & Fun er du hurtigt igang med at opvarme badevandet i havebassinet til en behagelig temperatur. Et SolarBoard øger vandets temperatur med op til 5° C, afhængig af antal soltimer og sollysets styrke. Solvarmeren er specielt velegnet til mindre havebassiner med filtreringssystem, og kan opstilles enkeltvis eller flere koblet sammen.

Støttebenene på SolarBoard sørger for den optimale vinkel på 30° for at tiltrække flest af de varmegivende stråler.

Når det kolde vand ledes gennem det interne rørsystem opvarmes det af solens stråler og ledes herefter tilbage i havebassinet. Opvarmningen afhænger af antal soltimer og sollyset styrke, samt af vandets gennemstrømningshastighed.

Vi anbefaler brug af by-pass kit (1572) og sommercover med termofunktion, for at minimere varmetabet bedst muligt. Et By-pass kit giver dig mulighed for at lede vandet udenom solvarmeren om natten og på grå dage, hvor solen ikke kommer så meget frem. Hvis det opvarmede vand ledes gennem solvarmeren om natten, vil det hurtigt blive kølet ned igen, og så skal du starte forfra næste dag.

Det er også en god ide at beskytte vandoverfladen med et termocover, for at mindske varmetabet herfra. Og jo mere læ fra blæst, du kan give havebassinet, desto bedre. Vinden er også med til at køle vandet af.

Ved sammenkobling af flere SolarBoards skal du også benytte et by-pass kit.

Dette SolarBoard kan bruges til både integrerede, nedgravede og fritstående pools.


Specifikationer

 • Varenummer: 1923
 • Mål (L x B x H): 110 x 69 x 14 cm
 • Maksimalt tryk: 1 bar ved 20 ° C
 • Vandmængde: max 10.000 l/t
 • Opsamlet vandindhold: 15 L

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.