Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Smartwares VD27 10.018.27 Digital dørspion med LCD-display  7.1 cm 2.8 tommer
Smartwares VD27 10.018.27 Digital dørspion med LCD-display  7.1 cm 2.8 tommer

1 / 2

Smartwares VD27 10.018.27 Digital dørspion med LCD-display 7.1 cm 2.8 tommer

590 kr.

-9%

Rek pris. 649 kr.
Smartwares Video dørspionen øger sikkerheden mod tricktyve og uønsket besøg. Se først hvem der står foran din dør, før du åbner. Den store komfortable billedskærm er særligt velegnet til personer, der bærer briller, børn og ældre mennesker og persone
  • Erstatter almindelige dørspioner 12 - 28 mm
  • Optagefunktion
  • Inkl. microSD-kort
Læs mere
Smartwares Video dørspionen øger sikkerheden mod tricktyve og uønsket besøg. Se først hvem der står foran din dør, før du åbner. Den store komfortable billedskærm er særligt velegnet til personer, der bærer briller, børn og ældre mennesker og personer med handicap som for eksempel væksthæmmede, kørestolsbrugere med flere. Den integrerede optagefunktion muliggør en billed- eller videooptagelse med et tryk på en knap (micro SD-kort medfølger ikke). Apparatet behøver ingen ekstern strømforsyning og arbejder helt selvstændigt. En integreret kalenderfunktion giver dig mulighed for at huske vigtige aftaler, inden du forlader boligen. Også ideel til hoteller, bed and breakfast, hotellejligheder, moteller og så videre.

Hurtige fakta

  • Erstatter almindelige dørspioner 12 - 28 mm
  • Optagefunktion
  • Inkl. microSD-kort
Upptäck mer inom Hjem & have
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .