Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Sikkerhedshegn
Sikkerhedshegn
Sikkerhedshegn
Sikkerhedshegn
Sikkerhedshegn
Sikkerhedshegn
Sikkerhedshegn
Sikkerhedshegn
Sikkerhedshegn
Sikkerhedshegn
Sikkerhedshegn

1 / 11

Sikkerhedshegn

1.795 kr.
Sørg for at børn ikke kommer for tæt på poolen. Et stabilt sikkerhedshegn rundt om poolen sørger for at børn og dyr ikke kommer for tæt på. Hegnet er fremstillet af stabilt og UV resistent PVC samt godkendt i henhold til den Franske NF P 90-306 stan
Læs mere

Sørg for at børn ikke kommer for tæt på poolen. Et stabilt sikkerhedshegn rundt om poolen sørger for at børn og dyr ikke kommer for tæt på. Hegnet er fremstillet af stabilt og UV resistent PVC samt godkendt i henhold til den Franske NF P 90-306 standard. Den sorte ramme er elegante og passer ind i et smukt pool miljø. Sælges i sektioner. Mål pr sektion er 300x125 cm. Sikres på et stabilt underlag.

Hegn og anden beskyttelse betyder ikke at personligt ansvar fraskrives. Forældre og andre voksne er i første hånd ansvarlige før børns sikkerhed.

Sikkerhed
Den franske standard NF P 90-306/307/308I har de mest konkrete krav for børnesikker beskyttelse i Europa. Standarden kræver en systematisk testprocedure af beskyttelsen, for at disse skal blive godkendt som børnesikre.


Materiale

Materialetype: UV-resistent PVC

Farve: Sort
Udseende: Glas
Varemærke: Planet Pool

Mål

Længde: 300 cm
Højde: 125 cm

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser