Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Sidste chance Pink Banana  Musa Velutina ,Rosa Röd Banan, söt och god.
Sidste chance Pink Banana  Musa Velutina ,Rosa Röd Banan, söt och god.
Sidste chance Pink Banana  Musa Velutina ,Rosa Röd Banan, söt och god.

1 / 3

Sidste chance Pink Banana Musa Velutina ,Rosa Röd Banan, söt och god.

65 kr.

-70%

Rek pris. 219 kr.
Nu er sidste chance for at finde vores frø til dette år. Benyt lejligheden til at forhandle inden de løber tør. Begrænset udgave af alle frø."Tip: Læg dine frø i en tætsiddende pose og l
Læs mere
Nu er sidste chance for at finde vores frø til dette år. Benyt lejligheden til at forhandle inden de løber tør. Begrænset udgave af alle frø.
"Tip: Læg dine frø i en tætsiddende pose og læg dem i fryseren, så holder dine frø indtil næste år! Vi har op til 90% rabat på nogle af vores frø, køb også mere og få ekstra frø gratis .
Du vil ikke glemme vores "mystery boxes" med masser af spændende frø, en perfekt gave til nogen eller til dig, der måske har svært ved at vælge, hvad der skal vokse i øret.
Vi har over> 600 oila sorteringsfrø fra alle værdier med fokus på usædvanlige sorter, som ellers kan være vanskelige at få i Sverige / Finland / Danmark!
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .