Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

 • 22

  %

Robotplæneklipper 800m² - Lyfco E1200 WiFi
Robotplæneklipper 800m² - Lyfco E1200 WiFi
Robotplæneklipper 800m² - Lyfco E1200 WiFi
Robotplæneklipper 800m² - Lyfco E1200 WiFi
Robotplæneklipper 800m² - Lyfco E1200 WiFi
Robotplæneklipper 800m² - Lyfco E1200 WiFi
Robotplæneklipper 800m² - Lyfco E1200 WiFi
Robotplæneklipper 800m² - Lyfco E1200 WiFi
Robotplæneklipper 800m² - Lyfco E1200 WiFi
Robotplæneklipper 800m² - Lyfco E1200 WiFi

1 / 10

Robotplæneklipper 800m² - Lyfco E1200 WiFi

3.495 kr.

-22%

4.499 kr.
Brugervenlig robotplæneklipper til 800m² med WiFi-app Lyfco E1200 er en ny økonomimodel udviklet fra sin populære søstermodel E1750/E1800. Den største forskel er, at den er lidt mindre i størrelse og har en lavere skærekapacitet. På trods af at d
 • Til græsplæner op til 800 m²
 • Kraftfuldt 2,2 Ah 24 V Lithium batteri
 • Blandt de mest støjsvage på markedet (<60 dB)
 • WiFi-understøttelse - styr plæneklipperen med app
Læs mere

Brugervenlig robotplæneklipper til 800m² med WiFi-app

Lyfco E1200 er en ny økonomimodel udviklet fra sin populære søstermodel E1750/E1800. Den største forskel er, at den er lidt mindre i størrelse og har en lavere skærekapacitet. På trods af at det er en økonomimodel, kan den håndtere græsplæner på op til 800 m², hvilket er mere end de fleste andre robotplæneklippere i denne prisklasse kan klare. 800 m² klippekapacitet er tilstrækkeligt til mange villaplæner i normal størrelse.

E1200 er også udstyret med flere avancerede funktioner, der findes på betydeligt dyrere robotplæneklippere, såsom WiFi-app, kantklipning, automatisk cirkelklipning i tilfælde af tykt græs osv.

Brugervenlig robotplæneklipper

E1200 er en meget brugervenlig robotplæneklipper - perfekt til dem, der ikke er så interesseret i teknologi, men stadig ønsker en dejlig græsplæne hele sommeren. Det meste af robotten håndterer det helt automatisk, og de mest almindelige funktioner er på et klart panel med kun tre enkle knapper: Start klipning, Stop og Gå til ladestationen. Du behøver ikke bruge komplicerede menuer!

Hvis du vil foretage mere avancerede indstillinger og justeringer, såsom indstilling af klipzoner osv., Skal du bruge en brugervenlig WiFi-app i din mobiltelefon eller tablet. Der kan du lave alle de indstillinger, der normalt kun findes på væsentligt dyrere robotplæneklippere.

E1200 klipper op til 1 time på en opladning og kan håndtere græsplæner op til 800 m². I appen kan du indstille plæneklipperen til at klippe for eksempel 4 timer. Robotten vil derefter efter cirka en time gå tilbage til opladning (opladningstid ca. 1.5 timer) og derefter fortsætte med at skære automatisk. Dette gentages, indtil skæretiden er blevet den ønskede, f.eks. 4 timer.

Knivpladen roterer ekstremt hurtigt på Lyfco E1200. Dette gør det muligt for robotten at bevæge sig hurtigere end de fleste robotplæneklippere på tværs af græsplænen og klippe din græsplæne både hurtigt og pænt.

Mange finesser og nyeste teknologi

Robotplæneklipperen kan programmeres til græsslåning på udvalgte dage og tidspunkter af dagen. Plænen kan opdeles i fem forskellige klippezoner med forskellige programmer. Ved hjælp af en ny kantklippeteknologi kan du indstille, hvordan Lyfco E1200 skal fungere langs kanter - enten skåret ved siden af kanten eller lige over kanten for at undgå at efterlade græsstrå. Lyfco E1200 er også udstyret med nyudviklede hjul, hvilket betyder, at den får et meget godt greb både i våde og skrånende græsplæner.

Skærer så stille, at det næsten ikke kan høres

Lyfco E1200 er meget støjsvag, og der høres kun en svag shhhh-lyd fra den, når man arbejder på græsplænen, sammenlignet med flere af de dyrere mærker, der lyder betydeligt mere. Dette giver dig mulighed for at lade E1200 skære om aftenen eller om natten uden at forstyrre naboerne.

Hvad mange mennesker ikke tænker på er, at et par dB er meget vigtigt i støjniveau, da dB-skalaen ikke er lineær, men logaritmisk. En decibelforøgelse på kun 3 dB svarer til, at lydstyrken er dobbelt så høj. En forskel på 10 dB betyder et fuldt 10 gange højere støjniveau. Så en robotplæneklipper, der har et støjniveau på 70 dB, lyder så meget som 10 stykker Lyfco E1200 med 60 dB i støjniveau!

Klip græsset af med ny klippeteknologi

E1200 er udstyret med den nyeste skæreteknologi. Skæringen sker med knivskarpe (bogstaveligt talt) frithængende knivblade monteret på kanten af en roterende skive, hvor knivene holdes forlænget af centrifugalkraft. Dette får græsset til at blive afskåret - ikke slået af. Resultatet er en meget glat klippeflade på hvert enkelt græsstrå, som stimulerer din græsplænes velvære og vækst. Lignende teknologier findes i premium-segmentet fra andre producenter på modeller, der koster mere end dobbelt så meget som Lyfco E1200.

Klippehøjden kan justeres mellem 2,5 - 5,5 cm. Skærebredden er 18 cm.

Let at bære til andet område

På trods af at dette er en kraftig robotplæneklipper, vejer plæneklipperen (eksklusive ladestationen og strømadapteren) kun ca. 6 kg. Dette gør det muligt at transportere det til et andet område.

Vigtigt ved installation

Husk, at hvis du har elektromagnetiske forstyrrelser i din græsplæne fra for eksempel elkabel eller jordvarmepumpe, skal du muligvis trække kantledningen rundt om disse områder, så robotten ikke mistror feltet til afgrænsningskablet.

Dette er inkluderet

Pakken indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme i gang: 100 m separatorkabel, 100 fastgørelsesstifter til separatorkablet, 10 splejsningsforbindelser til separatorkablet, 3 ekstra clipblade, strømadapter og ladestation. Yderligere afgrænsningskabler og fastgørelsesstifter fås som ekstraudstyr.

Afgrænsningskablets ydre diameter: 2,1 mm
Afgrænsning kabelleder areal: 0,5 mm²

WiFi-understøttelse - med app til Android / IOS

Lyfco E1200 har WiFi-understøttelse. Det giver dig mulighed for at styre din Lyfco E1200 fra mobilen med en app (iPhone og Android), og du behøver ikke en separat fjernbetjening. Fra appen kan du nemt styre alle robotens funktioner og indstillinger. Klip græsset fra tv-sofaen eller sengen!

Let at installere

Installationen af robotplæneklippere Lyfco E1200 er meget enkel. Ud over at trække afgrænsningskablet (ingen grund til at blive begravet) og placere ladestationen, er robotplæneklipperen klar til at blive brugt direkte fra kassen.

Indbygget lynbeskyttelse

Robotplæneklippere er særligt sårbare over for lynnedslag, fordi der er et afgrænsningskabel nede i jorden, som desværre også leder spændingen til ladestationen. I dette års modeller Lyfco robotplæneklippere er der nu indbygget en unik lynbeskyttelse i ladestationen, der øger chancen for at klare et lynnedslag i nærheden. Bemærk, at lynbeskyttelsen ikke beskytter robotten mod et direkte hit.

Garanti

Outl1.se sælger robotplæneklippere med 1 års garanti.

Hurtige fakta

 • Til græsplæner op til 800 m²
 • Kraftfuldt 2,2 Ah 24 V Lithium batteri
 • Blandt de mest støjsvage på markedet (<60 dB)
 • WiFi-understøttelse - styr plæneklipperen med app

Specifikationer

Mærke Lyfco
Modelbetegnelse E1200 WiFi
LED skærm Nej
Fjernbetjening Nej
Nominel effekt 75 W
Støjniveau 1m afstand 60(dBA)
Egenvægt uden emballage 12 kg
Skæreareal (pr. ladning) 200 m² ± 20 %
Max størrelse på græsplænen 800 m² ± 20 %
Max længde for virtuel ledning 200 m
Ladestation størrelse 44 x 48 x 15 cm (L x B x H)
Antal skæreklinger 3
Klippehøjde 2,5-5,5 cm
Klippebredde 18 cm
Skærehastighed 35 m/min
Skæreknivens rotationshastighed 3200 rpm
Max hældning 20 grader
Arbejdstid på én opladning Op til 1 time
Batteritype Lithium
Batterikapacitet 2,2Ah
Batteri - opladningstid 1,5 time
Regnsensor Ja
Automatisk indlæsning Ja
Løftesensor Ja
Rollover sensor Ja
Elektronisk kompas Ja
Trykføler Nej
Slagsensor Ja (front og sider)
Berøringssensor Nej
Adgangskodebeskyttet Ja
Virtuel ledning medfølger 100 m
Inkluderet tilbehør 100 m afgrænsningskabel (virtuel ledning), 100 fastgørelsesmarkører til afgrænsningskabel, 10 splejsningsstik til afgrænsningskabel, 3 ekstra skæreklinger, ladestation, netadapter
Børsteløs skæremotor Nej
Vandtæt Ja (øverste side)
Ultralydssensorer Nej

Identifikation

EAN 7333421007321
Producentens artikelnummer 105-2-99
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser