Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

Robotplæneklipper 2600m² - Lyfco E1600 WiFi
Robotplæneklipper 2600m² - Lyfco E1600 WiFi
Robotplæneklipper 2600m² - Lyfco E1600 WiFi
Robotplæneklipper 2600m² - Lyfco E1600 WiFi
Robotplæneklipper 2600m² - Lyfco E1600 WiFi
Robotplæneklipper 2600m² - Lyfco E1600 WiFi
Robotplæneklipper 2600m² - Lyfco E1600 WiFi
Robotplæneklipper 2600m² - Lyfco E1600 WiFi
Robotplæneklipper 2600m² - Lyfco E1600 WiFi
Robotplæneklipper 2600m² - Lyfco E1600 WiFi
Robotplæneklipper 2600m² - Lyfco E1600 WiFi

1 / 11

Robotplæneklipper 2600m² - Lyfco E1600 WiFi

7.995 kr.
Robotplæneklipper til 2600m² klippeområde med WiFi-mobilapp Dette er Lyfcos robuste robotplæneklipper med et fuldt 6.6Ah lithiumbatteri og 28 cm klippebredde . Slår op til 3 timer på en opladning og kan håndtere græsplæner op til 2600m² . E
  • Til græsplæner op til 2600 m²
  • Kraftfuldt 6,6 Ah 24 V Lithium batteri
  • Blandt de mest støjsvage på markedet (<60 dB)
  • WiFi-understøttelse - styr plæneklipperen med app
  • Virker op til 3 timer på en opladning
Læs mere

Robotplæneklipper til 2600m² klippeområde med WiFi-mobilapp

Dette er Lyfcos robuste robotplæneklipper med et fuldt 6.6Ah lithiumbatteri og 28 cm klippebredde. Slår op til 3 timer på en opladning og kan håndtere græsplæner op til 2600m². E1600 er en perfekt robotplæneklipper til dem, der har virkelig store områder at klippe!

Robotplæneklippere af høj kvalitet til en attraktiv pris

Vi kan virkelig anbefale denne plæneklipper til dem, der ønsker en god robotplæneklipper til under halv pris i forhold til, hvad en robotplæneklipper med tilsvarende specifikationer koster fra andre producenter. Lyfco E1600 er udstyret med flere funktioner, der øger levetiden betydeligt sammenlignet med andre, billigere robotplæneklippere.

Lithium-batteriet kan klare op til 10 gange så mange opladninger end et billigere blysyrebatteri, hvilket betyder, at batteriet i Lyfco E1600 holder i mange års drift. Det kraftfulde 6.6Ah batteri gør det muligt for Lyfco E1600 at klemme i op til 3 timer på en enkelt opladning!

Smart skæreteknologi

Knivpladen roterer ekstremt hurtigt på Lyfco E1600. Dette gør det muligt for robotten at bevæge sig hurtigere end de fleste robotplæneklippere på tværs af plænen. Et almindeligt problem med robotplæneklippere er, når robotten støder mod kantlinjen og skal vende om, når den også skråner. Der er så en risiko for, at robotten glider i turnarounden. Takket være det faktum, at Lyfco E1600 skærer både ved kørsel frem og tilbage, undgås en "drejning" og dermed dette problem. Plus, det er hurtigere.

Kraftigt 6.6Ah 24V lithiumbatteri - 3 timers skæretid / opladning

Lyfco E1600 er udstyret med et meget kraftigt 24V lithiumbatteri på 6.6Ah, som er blandt de mest kraftfulde lithiumbatterier i robotplæneklippere på markedet. Det stærke batteri gør det muligt for maskinen at arbejde i op til 3 timer og klipper 800m² græsplæne på en enkelt opladning. Når Lyfco E1600 er færdig med at skære, vender den automatisk tilbage til ladestationen for at blive opladet.

Et kraftigt lithiumbatteri på 6.6Ah er meget dyrt. Derfor vælger mange producenter at bruge mindre batterier med kun 1-3Ah batterikapacitet. Resultatet er, at robotplæneklipperen med et for svagt batteri kun kan skære 45-60 minutter på en opladning. Sammenlign klippetiden på Lyfco E1600 med andre robotplæneklippere.

Mange finesser og nyeste teknologi

Robotplæneklipperen kan programmeres til græsslåning på udvalgte dage og tidspunkter af dagen. Plænen kan opdeles i fem forskellige klippezoner med forskellige programmer. Ved hjælp af en ny kantklippeteknologi kan du indstille, hvordan E1600 skal fungere i kanterne - enten skåret ved siden af kanten eller lige over kanten for at undgå at efterlade græsstrå. E1600 er også udstyret med nyudviklede hjul, hvilket betyder, at den får meget godt greb både i våde og skrånende græsplæner. Du kan nemt indstille alle indstillinger på maskinen fra et klart LCD-display. Det er muligt at bruge svensk som menusprog.

Skærer så stille, at det næsten ikke kan høres

E1600 er den mest støjsvage (<60db) maskine, vi outl1.se har testet, og der er kun en svag shhhh-lyd fra den, når du arbejder på græsplænen, sammenlignet med flere af de dyrere mærker, der lyder betydeligt mere. Dette giver dig mulighed for at lade E1600 skære om aftenen eller om natten uden at forstyrre naboerne.

Hvad mange mennesker ikke tænker på er, at et par dB er meget vigtigt i støjniveau, da dB-skalaen ikke er lineær, men logaritmisk. En decibelforøgelse på kun 3 dB svarer til, at lydstyrken er dobbelt så høj. En forskel på 10 dB betyder et fuldt 10 gange højere støjniveau. Så en robotplæneklipper, der har et støjniveau på 70 dB, lyder så meget som 10 stykker E1600 med 60 dB i støjniveau!
Vi har endda haft kunder, der synes, at E1600 lyder for lidt - "Du hører ikke, om den er ude at klippe eller ej!" :)

Klip græsset af med ny klippeteknologi

E1600 er udstyret med den nyeste skæreteknologi. Skæringen sker med knivskarpe (bogstaveligt talt) frithængende knivblade monteret på kanten af en roterende skive, hvor knivene holdes forlænget af centrifugalkraft. Dette får græsset til at blive afskåret - ikke slået af. Resultatet er en meget glat klippeflade på hvert enkelt græsstrå, som stimulerer din græsplænes velvære og vækst. Lignende teknologier findes i premium-segmentet fra andre producenter på modeller, der koster mere end dobbelt så meget som Lyfco E1600.

Klippehøjden kan nemt justeres mellem 2,5 - 5,5 cm. Klippebredden er 28 cm.

Børsteløs klippemotor

Lyfco E1600 har en børsteløs klippemotor. Mange billige robotplæneklippere - såvel som endda dyre - på markedet mangler børsteløs plæneklipper. For maskiner, der kører 10-15 timer om ugen, foretrækkes en børsteløs klippemotor, da levetiden er bedre. De større producenter af robotplæneklippere tager 2000-4000 svenske kroner for udskiftning af en ødelagt motor, så hvis du investerer i en maskine med en børsteløs klippemotor, vil det som regel være billigere i det lange løb.

Let at bære til andet område

På trods af at dette er en stor model, vejer plæneklipperen (eksklusive ladestationen og strømadapteren) kun ca. 12 kg. Dette gør det muligt at transportere det til et andet område.

Vigtige sikkerhedsfunktioner

Denne model af robotplæneklipper er forsynet med mange vigtige sikkerhedsfunktioner. E1600 stopper med det samme - ikke kun hvis den løftes, køres ind i en genstand eller væltes - men også hvis du rører ved robotplæneklipperen ved at aktivere en berøringssensor, der registrerer berøring. Dette er en vigtig sikkerhedsfunktion, som de fleste (endda meget dyrere) robotplæneklippere helt mangler.

Husk, at hvis du har elektromagnetiske forstyrrelser i din græsplæne fra for eksempel elkabel eller jordvarmepumpe, skal du muligvis trække kantledningen rundt om disse områder, så robotten ikke mistror feltet til afgrænsningskablet.

Dette er inkluderet

Pakken indeholder alt hvad du behøver for at komme i gang: 100 m separatorkabel, 100 fastgørelsesstifter til afgrænsningskabel, 10 splejsningsforbindelser til afgrænserkabel, 4 ekstra clipblade, ladestation og strømadapter. Yderligere afgrænsningskabler og fastgørelsesstifter fås som ekstraudstyr i butikken (se højre kant).

Afgrænsningskablets ydre diameter: 2,1 mm
Afgrænsning kabelleder areal: 0,5 mm²

WiFi-understøttelse

Lyfco E1600 har WiFi-understøttelse. Det giver dig mulighed for at styre din E1600 fra mobilen med en app (iPhone og Android), og du behøver ikke en separat fjernbetjening. Fra appen kan du komfortabelt styre de fleste funktioner og indstillinger på robotten. Klip græsset fra tv-sofaen eller sengen!

Let at installere

Installationen af robotplæneklippere Lyfco E1600 er meget enkel. Ud over at trække afgrænsningskablet (ingen grund til at blive begravet) og placere ladestationen, er robotplæneklipperen klar til at blive brugt direkte fra kassen.

Indbygget lynbeskyttelse

Robotplæneklippere er særligt sårbare over for lynnedslag, fordi der er et afgrænsningskabel nede i jorden, som desværre også leder spændingen til ladestationen. I dette års modeller Lyfco robotplæneklipper er der nu indbygget en unik lynbeskyttelse i opladeren, der øger chancen for at klare et lynnedslag i nærheden. Bemærk, at lynbeskyttelsen ikke beskytter robotten mod et direkte hit.

Garanti

Outl1.se sælger robotplæneklippere med 1 års garanti.

Hurtige fakta

  • Til græsplæner op til 2600 m²
  • Kraftfuldt 6,6 Ah 24 V Lithium batteri
  • Blandt de mest støjsvage på markedet (<60 dB)
  • WiFi-understøttelse - styr plæneklipperen med app
  • Virker op til 3 timer på en opladning

Specifikationer

Mærke Lyfco
Modelbetegnelse E1600 WiFi
LED skærm Ja
Fjernbetjening Nej
Nominel effekt 85 W
Støjniveau 1m afstand 60(dBA)
Egenvægt uden emballage 18 kg
Skæreareal (pr. ladning) 800 m² ± 20%
Max størrelse på græsplænen 2600 m² ± 20%
Max længde for virtuel ledning 600 m
Ladestation størrelse 78 x 50 x 17 cm (L x B x H)
Antal skæreklinger 4
Klippehøjde 2,5-5,5 cm
Klippebredde 28 cm
Skærehastighed 35 m/min
Skæreknivens rotationshastighed 3000 rpm
Max hældning 30 grader
Arbejdstid på én opladning Op til 3 time
Batteritype Lithium
Batterikapacitet 6,6 Ah
Batteri - opladningstid 3 time
Regnsensor Ja
Automatisk indlæsning Ja
Løftesensor Ja
Rollover sensor Ja
Elektronisk kompas Ja
Trykføler Ja
Slagsensor Ja (front og sider)
Berøringssensor Ja
Adgangskodebeskyttet Ja
Virtuel ledning medfølger 100 m
Inkluderet tilbehør 100 m afgrænsningskabel (virtuel ledning), 100 fastgørelsesmarkører til afgrænsningskabel, 10 splejsningsstik til afgrænsningskabel, 4 ekstra skæreklinger, ladestation, netadapter
Børsteløs skæremotor Ja
Vandtæt Ja (øverste side)
Ultralydssensorer Nej

Identifikation

EAN 7333421007284
Producentens artikelnummer 105-2-95
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser