Ricoh WG-50 Action Cam Frostbestandig, Full-HD, Vandtæt, Stdsikker, Intern hukommelse, Stvtæt

Ricoh WG-50 Action Cam Frostbestandig, Full-HD, Vandtæt, Stdsikker, Intern hukommelse, Stvtæt
Tip en ven
1990 kr
fra 133 kr pr. md
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  2-4 arbejdsdage

Sælges af Conrad Elektronik 3,3 / 5 med 54 anmeldelser.

Resultat af kundebedømmelse 3,3 / 5
Leverancetid 3,2 / 5
Emballeringskvalitet 3,5 / 5
Mere fra Conrad Elektronik Conrad Elektronik er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant Conrad Elektronik, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
Tag billeder og film - hvis andre pakket sammen
Med WG-50 stiller RICOH IMAGING den nyeste kompaktkamera generation af RICOH WG-serie, der altid derefter endnu mere imponerende billeder, når alle andre kamera godt og beskyttet pakket forblive.

Stabil kabinetkonstruktion
Den WG-50 står for en stabil konstruktion, som ethvert eventyr nemt klarer det hele. Kabinettet er vandtæt ned til en dykkedybde på 14 meter og op til 2 timers (certificeret iht. IPX8 og JIS Class 8), støv (i henhold til IPX6 og JIS Class 6), særligt trykfast op til 100 kg og brudsikker fra en faldhøjde på op til 1,6 meter. Da er der næsten ikke situationer, hvor WG-50 ikke fantastiske billeder eller videoer leverer. Så er dette kamera et godt alternativ til standard-udstyr, der senest ved optagelser på og i vand bedre godt beskyttet bør forblive i tasken.

Fremragende billedkvalitet med lav billedstøj med 16 MP CMOS-sensor med BSI-teknik
Til WG-50 er et 16 megapixel CMOS-sensor med "back side illumination"-teknologi. I modsætning til almindelig konstruktion ligger elektronik til udlæsning af data ikke som normalt, men bag de foto-celler, og giver dermed også ved maksimal følsomhed på ISO 6400 giver skarpe og klare billeder med lav støj.

Zoom-objektiv med stort optiske brændviddeområde
Den WG-50 giver en 5-gange optisk High Performance zoomobjektiv. Brændviddeområdet dækker de mest almindelige størrelser fra 28 mm vidvinkel op til 140 mm tele-objektiv (ækvivalent til småbilledformat) fra og gør dermed fantastiske landskaber ligesom interessante detaljerede optagelser mulig. Derved står den fulde opløsning i hele brændviddeområdet til rådighed. Denne kan med den digitale zoom endnu udvides. Ved en opløsning af 7 Megpixel udvider sig så den zoomområde allerede op til 210 mm og ekstremt lav opløsning op til 1008 mm (svarende til småbilledformat). Derudover kan du med næroptagelsesmodus en makro-verden at kende. Med en afstand på kun én centimeters lykkes helt nye anskuelsesvinkler af planter, insekter og mange andre ellers sådan en lille enhed.

Mange motivprogrammer til optimal optagelse
Til de forskellige krav er mere end 20 specielle optagelsesprogrammer til rådighed. Ud over indstillinger for eksempel til sport-, nat- eller makrooptagelser genkender kameraet automatisk den korrekte optagesituationer og vælger i overensstemmelse med den eksponering program. Desuden er undervandstilstand til foto og video ombygget, så for eksempel rotschattierungen og kontraster, der normalt i undervandsfotografering går tabt, kompenserer og fantastiske "True to life"-billeder.
En særlig lynfunktion optager med en udløser knap et og samme optagelse med og uden blitz på.
Med automatisk ansigtsregistrering, på op til 32 ansigter på 0,03 sekunder, bliver der fremover er endnu nemmere at fotografere portrætter - et smil rækker og kameraet udløses. Også hunde og katte bliver genkendt fra kameraet og indstillingerne automatisk optimerer.

Universel rystebeskyttelse
Fra den hurtige billedprocessor gavner ikke kun billedbehandlingen. Også innovative funktioner, som f.eks. natten snapshot-funktion, er dermed mulige. For at undgå rystede optagelser gemmes i dette program tages flere billeder efter hinanden og dermed bevægelser registreres samt regnet ud, så det endelig et enkelt skarpt billede.
Derudover bliver begvægelsesuskarpheder til video med "Movie shake reduction" kompenserer.

Makro-LED'er ikke kun nyttig ved nærbilleder
Rundt om objektivet er placeret 6 LED-lamper, der hovedsageligt motiver selv ved kortvarigt optagelse afstand tilstrækkelig oplysning. Da lige ved nærbilleder ligger motiverne ofte i skygge, da en lyskilde der er svære at placere. Med ringformet placerede LED'er tilstrækkeligt lys til makrooptagelser genererer.
Til "digitalmikroskopet funktion" leverer den LED'er også tilstrækkeligt lys. I denne funktion der et objekt, som næsten ikke ses med det blotte øje på reflex ledig 2,7" skærm synlig forstørrer.
I selfie-funktion er LED'er til justering af kameraet og signalerer, når ansigtet er registreret korrekt.

Full-HD-standard til spændende videooptagelser
Med en opløsning på 1920 x 1080 pixel (16:9) i H.264 optageformat ved 30 billeder pr. sekund, giver den WG-50 bedste forudsætninger for som actioncam. Kreative funktioner, som for eksempel slowmotion eller interval udvider mulighederne. Et mikro-HDMI-tilslutning muliggør billed- og lydoverførsel.

2,7" LCD-skærm sørger for oversigt - også i sollys
Den 2,7" skærm i formatet 16:9 med en opløsning på 230 000 pixel har en AR (Anti-Reflection) belægning, der selv ved solskin leverer et klart og skarpt billede. Desuden kan tilpasses displayets.

OBS! Denne produkttekst er maskinoversat.
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 437 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 246 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 133 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »