Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Flere tilbud end nogensinde før! 21. Nov - 1. dec Se alle deals
Poolstøvsuger Flowclear AquaRover
Poolstøvsuger Flowclear AquaRover
Poolstøvsuger Flowclear AquaRover
Poolstøvsuger Flowclear AquaRover
Poolstøvsuger Flowclear AquaRover

1 / 5

Poolstøvsuger Flowclear AquaRover

2395 kr.
Bestways AquaRover-robot renser bunden af din pool automatisk og effektivt Det trådløse design gør det muligt at bevæge sig frit på bunden af poolen. Bevægelsen af AquaRover-robotten håndteres af en vandpr
  • Fri frakt och gratis hemleverans
  • 90 dagars öppet köp
  • Snabb leverans
Læs mere
Bestways AquaRover-robot renser bunden af din pool automatisk og effektivt
Det trådløse design gør det muligt at bevæge sig frit på bunden af poolen.

Bevægelsen af AquaRover-robotten håndteres af en vandpropeller placeret ved bunden af det roterende hoved. Dette system kræver, at vandet suges fra dysen i den nederste del af robotten gennem filterskærmen i det indre rum og derefter køres ud af motoren.
Den således producerede stråle bevæger robotten fremad, som samtidig omhyggeligt opsamler de forurenende stoffer, der er samlet i bunden af karret og opbevarer dem i skraldespanden.

Robotens bane varierer afhængigt af hovedets rotation, så den dækker hele overfladen af bunden af poolen. Når robotten kommer foran poolvæggene eller støder på store forhindringer, roterer finnerne mobilhovedet, som automatisk genstarter det i den modsatte retning.

Denne Bestway-patenterede retningsstråleoperation giver maksimal rengøringseffektivitet, og de skridsikre hjul sikrer, at robotten ikke ved et uheld vælter.
Meget nem at bruge, alt hvad du skal gøre er at nedsænke robotten i vand for at starte rengøringscyklussen, en integreret sensor aktiverer automatisk robotten og deaktiverer den, når vandstanden er for lav til at beskytte motoren.

Det store indre rum, hvor forureningerne opbevares, har et volumen på 4 liter, tilstrækkelig kapacitet til ikke at skulle tømme det under rengøringscyklussen. Derudover er filterskærmen lavet af rustfrit stål, så det garanterer maksimal holdbarhed.
Når du føler, at rengøringen er tilfredsstillende, eller hvis rengøringscyklussen er afsluttet, skal du blot bruge det medfølgende genbrugssæt til at løfte robotten op til overfladen og fjerne den fra poolen.

AquaRover kombinerer stor pålidelighed og alsidighed med et kvalitetsprisforhold, der er svært at slå. Det er en kompakt, fuldstændig autonom robotrensning med fremragende ydeevne, perfekt til både bassiner over jorden og nedgravet.

AquaRover pool-robot er et af mange pool-tilbehør i Flowclear-linjen, der er designet til at gøre rengøring og vedligeholdelse af din pool over jorden så let og behagelig som muligt. Sortimentet inkluderer også vandrensere, poolstiger og andet væsentligt til bassiner over jorden.

Til bassiner med flad bund
Vandgennemstrømning 4260 L / time
Trådløst design
Indbygget genopladeligt lithiumbatteri
køretid 90 minutter
Patenteret retningssystem
Rengøringsbørste
Skridsikre hjul
Bærehåndtag
Justerbar hjulaksel
Låseklip

]]>

Hurtige fakta

  • Fri frakt och gratis hemleverans
  • 90 dagars öppet köp
  • Snabb leverans
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter