Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Philips Hue Being Loftslampe 1x40W Alu

Til kassen

Se også

Philips Hue Being Loftslampe 1x40W Alu

(0)
Skrive en anmeldelse
Philips Hue Being Loftslampe 1x40W Alu
Philips Hue Being Loftslampe 1x40W Alu
Philips Hue Being Loftslampe 1x40W Alu
Philips Hue Being Loftslampe 1x40W Alu
1121 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Forventet leveringstid
    1-4 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af CDON
  • Nem og trådløs betjening med lysdæmperen
  • Fuld kontrol fra din smartenhed med Hue-broen
  • Skab atmosfære lige fra varmt hvidt lys til køligt dagslys
  • Smart styring, hjemme og udefra
  • Indstil timere efter eget ønske

White ambience Being Loftslampe

Lys til dine øjeblikke fra solopgang til solnedgang

Nem og trådløs betjening med lysdæmperen (medfølger)
Med den batteridrevne lysdæmper til Philips Hue kan du nemt styre dine hvide lyskilder. Du kan skifte mellem de 4 forskellige lystemaer ved blot at trykke på knappen, dæmpe eller øge lysniveauet og nyde brugervenligheden. Den trådløse lysdæmperkontakt kan placeres hvor som helst i sin lille og elegante dock. Brug den som fjernbetjening eller som lyskontakt på væggen, og nyd den rette belysning til alle dagens øjeblikke. Du kan tilføje op til 10 Hue-lyskilder til en lysdæmperkontakt.

Slap af, læs, koncentrer dig, og få energi med lysopskrifter
Lys påvirker vores humør og adfærd. Philips hue kan hjælpe dig med at gøre dine daglige rutiner til øjeblikke, som du kan nyde. Spring morgenkaffen over, og gør dig klar til dagen med et køligt, klart, hvidt dagslys, der giver energi til krop og sind. Hold fokus med finjusteret klart, hvidt lys. Eller sæt dig godt tilbage, og slap af med et blødt, hvidt lys som en perfekt afslutning på dagen.

Fuld kontrol fra din smartenhed med Hue-broen
Slut Philips Hue-lyskilderne til broen for at frigøre systemets uendelige muligheder.

Skab atmosfære lige fra varmt hvidt lys til køligt dagslys
Indstil den rette stemning til ethvert øjeblik, og dekorer hjemmet med varmt til køligt hvidt lys. Opnå glæden ved forskellige stilarter i årets løb, uanset om det er det klare hvide lys, der minder om en forårsbrise, sommersolens varme lys eller det kølige dagslys på en vinterdag.

Fald i søvn og vågn naturligt
Philips Hue hjælper dig med at komme ud af sengen på den bedste måde for dig og giver dig en frisk start på dagen. Lysstyrken øges gradvist som ved en solopgang, hvormed du vågner naturligt i stedet for at blive vækket af et larmende vækkeur. Få den bedste start på dagen. Om aftenen hjælper det afslappende, varme hvide lys dig med at slappe af, falde til ro og forberede din krop til en behagelig nattesøvn. Denne funktionalitet kræver forbindelse til Philips Hue-broen.

Smart styring, hjemme og udefra
Med Philips Hue iOS- og Android-apps kan du fjernstyre lyset, uanset hvor du befinder dig. Kontroller, om du har glemt at slukke for lyset, før du forlod hjemmet, og tænd det, hvis du arbejder sent. Denne funktionalitet kræver forbindelse til Philips Hue-broen.

Indstil timere efter eget ønske
Philips Hue kan få det til at se ud, som om du er hjemme, når du ikke er, ved hjælp af planlægningsfunktionen i Philips Hue-appen. Indstil lyskilderne til at tænde på et forudindstillet tidspunkt, så lyset er tændt, når du kommer hjem. Du kan endda indstille rummene til at tænde på forskellige tidspunkter. Og du kan naturligvis lade lyskilderne slukke gradvist om aftenen, så du aldrig skal være bekymret for, om du har ladet lyset være tændt. Denne funktionalitet kræver forbindelse til Philips Hue-broen.

Styr det på din måde
Slut Philips Hue-pærerne til broen, og gå på opdagelse blandt de uendelige muligheder. Betjen belysningen fra din smartphone eller tablet via Philips Hue-app'en, eller monter kontakter i systemet for at aktivere belysningen. Indstil timere, beskeder, alarmer og meget mere for at få den fulde Philips Hue-oplevelse. Philips Hue fungerer også med Amazon Alexa, Apple HomeKit og Google Home, så du kan styre lyset med stemmen.

Højt lysudbytte
Lys af høj kvalitet med højt lysudbytte, der giver masser af hvidt lys til enhver lejlighed og opgave.


Tekniske specifikationer:
Lysnet: Område 220 V - 240 V, 50-60 Hz
Antal lyskilder: 1
Lyskilde med watt-tal medfølger: 32 W
Samlet lyseffekt fra armatur: 2400 lm
Armatur kan lysdæmpes: Ja
LED: Ja
Levetid på op til: 25.000  timer
IP-kode: IP20, beskyttelse mod genstande på over 12,5 mm, ingen beskyttelse mod vand
Beskyttelsesklasse: I - jordet
Batteritype: CR - knapbatteri

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.