Tilbage til toppen
Paletblad Rococo Mix 10 frø

1 / 1

Paletblad Rococo Mix 10 frø

(1 anmeldelse)
35 kr.
Rococo giver et væld af farver - dens smukke, forskelligformede, flerfarvede blade er flot udsmykning til lejligheden, altanen eller blomsterbedet. De skønne Rococo-blade er æggeformede, og kanterne er dekoreret med tænder med runde kanter. Hvert b
Læs mere

Rococo giver et væld af farver - dens smukke, forskelligformede, flerfarvede blade er flot udsmykning til lejligheden, altanen eller blomsterbedet.

De skønne Rococo-blade er æggeformede, og kanterne er dekoreret med tænder med runde kanter. Hvert blad har mindst to farver, der normalt er i kontrast - de kan være forskellige nuancer af grøn, lyserød, gul, brun og lilla.


Højde: 25-35 cm

Antal frø: 10 stk


Paletblad trives både i dit hjem og i din have. Planterne har det bedst i luftig, porøs og veldrænet jord. Paletblad skal studses for at blive mere buskede. Klip blomsterknopperne to bladpar ned for at beholde bladenes farver længere. Hvis de står i haven, trives de bedst i halvskygge, og de tåler ikke frost.

A

Anonym

for et år siden

Jeg har kun sået 10 frø, og de første 5, jeg såede er kommet op med kimblade, så jeg regner med, at de sidste 5 også gør. Det ser fint ud!

Ja, jeg rekommenderer det her produkt