Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Paletblad Rococo Mix 10 frø

1 / 1

Paletblad Rococo Mix 10 frø

(1 anmeldelse)
36 kr.
Rococo giver en farverig svimmelhed - dens smukke, forskelligt formede, flerfarvede blade er en vidunderlig dekoration af lejligheden, balkonen eller blomsterbedene.De storslåede Rococo-blade er ægformede, og kanterne er dekoreret med t&a
Læs mere

Rococo giver en farverig svimmelhed - dens smukke, forskelligt formede, flerfarvede blade er en vidunderlig dekoration af lejligheden, balkonen eller blomsterbedene.

De storslåede Rococo-blade er ægformede, og kanterne er dekoreret med tænder med afrundede kanter. Hvert blad har mindst to farver, som regel kontrasterende - de kan være forskellige nuancer af grøn, lyserød, rød, gul, brun og lilla.

Højde: 25-35 cm

Antal frø: 10 stk

Paletblad trives både i dit hjem og i din have. Planterne har det bedst i luftig, porøs og veldrænet jord. Paletblad skal toppes for at blive mere travle, afskære blomsterknopper to par blade ned for at holde bladernes farver længere, hvis de er i haven trives de bedst i halvskygge og de tåler ikke frost.

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .