Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Paletblad - Giant Exhibition Mix - 10 frø

Paletblad - Giant Exhibition Mix - 10 frø
Paletblad - Giant Exhibition Mix - 10 frø
Paletblad - Giant Exhibition Mix - 10 frø
Paletblad - Giant Exhibition Mix - 10 frø
Paletblad - Giant Exhibition Mix - 10 frø
Paletblad - Giant Exhibition Mix - 10 frø
36 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    3-8 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Palettblad.com

Overvåg prisen på produktet

Højde: 50 cm

Antal frø: 10 stk

Frøægte


Blandingen indeholder tilfældigt udvalgte frø af:

Giant Exhibition Limelight

Giant Exhibition Magma

Giant Exhibition Marble

Giant Exhibition Palisandra

Giant Exhibition Rustic Red

 

Sådan dyrker du frøene:

Paletblad er frø, der gror ved lys, og de skal ligge oven på jorden uden at blive dækket til. Hvilken type jord du anvender, er ikke så vigtigt – du kan f.eks. anvende såjord, blomsterjord eller plantejord.

Begynd med en mindre potte, et lille snapseglas i plast eller et minidrivhus for lettere at kunne holden jorden tilpas fugtig. Tænk på at lave et hul i bunden til dræning for at forhindre råd. Fugt jorden igennem, og sørg for, at det overskydende vand løber ud og slipper frøene oven på jorden.

Når du skal have de små frø ud af posen, kan du f.eks. anvende en fugtet vatpind eller en tandstik. Sæt frøene med lidt mellemrum for at gøre det lettere at omplante dem. Luk derpå fugten inde med f.eks. plastfolie, som du laver små huller i, eller et låg, som du letter på nogle gange om dagen. Fugt med en sprayflaske hver morgen og aften.

Placér derefter planten et lyst sted. I efterårs- og vintermånederne kan det være nødvendigt med et vækstlys/lysstofrør. Hvis du anvender belysning, så tænk på, at denne skal placeres ca. 10 cm fra potten. Under de rette betingelser titter de grønne hjerteblade frem inden for 10 dage. Hvis du anvender plastfolie, kan du fjerne denne, når planterne begynder at spire.

Når planterne har fået 4-6 blade, er det tid til omplantning. Sørg for at vande jorden godt igennem, inden du planter om. Det gør det lettere at få jorden løs fra potten, og risikoen for, at du kommer til at skade rødderne, mindskes. Klem forsigtigt omkring potten, hold den nedad og tag imod jordklumpen med den anden hånd. Del derpå planterne forsigtigt i jordklumpen – forsøg at få så meget jord som muligt rundt om rødderne. Flyt hver plante til en større potte med ny jord. Vand igennem, og placér dem dér, hvor du har lyst!

Held og lykke!

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .