Tilbage til toppen
Ozon generator
Ozon generator
Ozon generator
Ozon generator
Ozon generator

1 / 5

Ozon generator

259 kr.
OZONATOR - denne enhed bruger koronaudladningsteknologi. Ideel til eliminering af bakterier, bakterier og desinfektion og deodorisering. Det har et ekstremt stærkt oxidationsmiddel til nedbrydning af organiske forbindelser, hvilket gør det ekstremt
Læs mere

OZONATOR - denne enhed bruger koronaudladningsteknologi. Ideel til eliminering af bakterier, bakterier og desinfektion og deodorisering. Det har et ekstremt stærkt oxidationsmiddel til nedbrydning af organiske forbindelser, hvilket gør det ekstremt effektivt. Den luft, vi indånder, og hvad vi spiser og drikker er meget skadeligt for vores helbred, det påvirker hele kroppen og er ansvarlig for vores hud, hår og lunger. Den farligste ting er alt, hvad der ikke er synligt med det blotte øje - bakterier og bakterier, så det er vigtigt at give dig selv og din familie en sikker og sund luft fra ozonatoren. Derudover nedbrydes ozon på cirka 30 minutter - du behøver ikke bekymre dig om miljøforurening.


MULTIFUNKTIONEL - god ozonator Perfekt til rengøring af mad, vand og luft og mange andre ting. Frugt, grøntsager og kød indeholder ofte en masse pesticider og bakterier, der kan skade dine kære. Der er mange bakterier i luften, der bevæger sig med dråber. Enheden er perfekt til epidemier og til daglig brug.


KOMPAKT STØRRELSE - Enheden har en kompakt størrelse, så du kan tage den med overalt. Perfekt til hjemmebrug såvel som arbejde eller kontor. Ozongeneratoren genererer noget støj - det er en af ​​de mest støjsvage modeller, så det er ikke besværligt for husstandsmedlemmer. Enheden forstyrrer ikke hverdagens aktiviteter eller arbejde.


SENSITIVT RØRPANEL - Intuitivt, digitalt kontrolpanel gør service-ozonator ikke kun enkel, men også behagelig. Panelet på enheden er meget følsomt, du behøver ikke at trykke på en enkelt knap mange gange og kæmpe med at indstille parametre - et tryk er nok. Alle parametre, der vises på enheden, kan let læses på det klare display.


Specifikation


Farve: Hvid


ozonator udfører funktionerne: desinfektion, dræbning af ubehagelige lugte, bakterier, vira, svampe, patogene mikroorganismer, mider og allergener


materiale: hærdet glas, plast


mål (bredde / højde): 19 / 28cm


vægt med emballage: 1,40 kg


Inkluderet


Ozonator


2 silikonslanger


2 diffusorer

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser