Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

 • 23

  %

Ozongenerator 10000 mg/time | 120W
Ozongenerator 10000 mg/time | 120W
Ozongenerator 10000 mg/time | 120W
Ozongenerator 10000 mg/time | 120W
Ozongenerator 10000 mg/time | 120W
Ozongenerator 10000 mg/time | 120W

1 / 6

Ozongenerator 10000 mg/time | 120W

498 kr.

-23%

648 kr.
Effektiv ozongenerator En luftrenser med ozonteknologi er en meget effektiv løsning til dig, der ønsker at friske for eksempel sommerhuset eller campingvognen hurtigt op. Ud over sin forfriskende virkning har ozon også en langtidsvirkende effekt
 • Genererer 5000-10000 mg ozon i timen
 • Ekstremt lang levetid (>8000 timer)
 • Luftstrøm på; 170 m³/t
 • Timer op til 2 timer
 • Støjniveau under 35 dB
Læs mere

Effektiv ozongenerator

En luftrenser med ozonteknologi er en meget effektiv løsning til dig, der ønsker at friske for eksempel sommerhuset eller campingvognen hurtigt op. Ud over sin forfriskende virkning har ozon også en langtidsvirkende effekt mod luftbårne skimmelsporer. Disse sporer er usunde at indånde og kan forårsage alvorlige allergiske reaktioner. Ozon angriber også kilden til problemerne, og giver derfor virkning længe efter, at den er slukket. Det gør ozongeneratoren meget velegnet til brug i for eksempel loftsrum, kældre eller aflyste køretøjer, der har haft dårlig lugt i lang tid. 

Enhederne er af meget høj kvalitet, er nemme at håndtere og selvfølgelig sikkerhedstestet. Generatoren drives af almindelig 230 V. Der er ikke behov for kemikalier eller andre tilsætningsstoffer til produktet. Alt, hvad der er brug for, er ilten i luften, som ved hjælp af enhedens geniale design omdanner ilt til ozon. 

Ozongeneratorer med tilsvarende udgangseffekt som denne bruges professionelt i for eksempel røgskader og sanitet i røget hjem. Således kan fjernelse af dårlig lugt i et ret stort rum på 70 kvm afsluttes med 30-40 minutters behandling. Det er en klar indikator for, hvor effektiv ozongeneratoren er. Uanset om det er sommerhuset, kælderen eller fredstidsbåden.

Hurtigvirkende lugtfjernelse uden kemikalier

Denne kompakte ozongenerator er noget ud over det sædvanlige. Med god produktion af produceret ozon har denne ozongenerator et stort potentiale. Til lugtdekontaminering eller desinfektion er evnen ca. 600 kvm. Således nok til en stor villa eller endda et industrielt lokale. Ozonmolekylerne er ikke miljøfarlige, men omdannes til ilt efter ca. 2 timer.

Hurtigtvirkende

Med den stærke oxiderende virkning af ozon i kombination med maskinens udgangseffekt kan et areal på 70 kvm afsluttes på 40 minutter. Hvor lang tid dekontamineringen tager, afhænger dog helt af, hvor stort behovet for dekontaminering er, og hvordan luftstrømmen i lokalerne ser ud. Det optimale miljø er et lukket rum med ozongeneratoren placeret med ryggen vendt mod et luftindtag.

Ozon renser uden at beskadige overfladelagene

Ozon er en gas, der i praksis kun består af ilt, lugten af ozon kan genkendes fra den lidt "søde" lugt, der opstår under tordenvejr. Lyn forvandler noget ilt i luften til ozon, og den karakteristiske lugt kan mærkes et godt stykke væk fra stødet. Det er vigtigt at nævne, at denne lugt hurtigt forsvinder, da ozonen automatisk nedbrydes til almindelig ilt inden for 30-60 minutter ved normal temperatur. Det betyder, at rum behandlet med ozon kan føles usædvanligt kølige og sunde efter den allerførste behandling. På trods af at ozon kun består af ilt, bør du undgå at indånde ozon.  

Mange anvendelser

Ozongeneratorer bruges effektivt i alle miljøer, hvor der opstår en ikke-behagelig lugt. Ozon beskadiger ikke overfladelag eller tapet under normal brug, men ozon er tungere end ilt, hvilket betyder, at det synker ned i huller, hulrum og lignende, hvor det effektivt angriber kilden til den dårlige lugt. Med ozongeneratoren kan du arbejde som profferne og dermed lade ozongeneratoren gøre jobbet.

Tekniske data

Ozonproduktion 5000 - 10 000 mg/t
Ventilator kapacitet 170 kvm/t
Effekt 120 W
AC-forbindelse 230V / 50hz
Antal ozonplader 2

Vigtig information

Ozongeneratoren skal anvendes i lukkede rum, hvor der ikke er mennesker eller dyr. Efter behandling med ozon kan det behandlede rum tidligst komme ind i det behandlede rum efter 2 timer.

Hurtige fakta

 • Genererer 5000-10000 mg ozon i timen
 • Ekstremt lang levetid (>8000 timer)
 • Luftstrøm på; 170 m³/t
 • Timer op til 2 timer
 • Støjniveau under 35 dB

Specifikationer

Mærke Lyfco
Modelbetegnelse og-0003
Nominel effekt 120W
Egenvægt uden emballage 3 kg
Ozonproduktion 5000 - 10 000 mg/t
Luftmængde 170 m³/t

Identifikation

EAN 7333421029101
Producentens artikelnummer 173-3-3
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser