Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Overfaldsalarm på Nøglering

1 / 1

Overfaldsalarm på Nøglering

79 kr.
Alarmen har et lydniveau på 140 dB og advarer lynhurtigt dine omgivelser, så de ved, at du er i fare og straks har brug for hjælp. Alarmen er placeret på en nøglering, så du altid har den lige ved hånden og kan føle dig mere sikker, når du skal hjem
Læs mere
Alarmen har et lydniveau på 140 dB og advarer lynhurtigt dine omgivelser, så de ved, at du er i fare og straks har brug for hjælp. Alarmen er placeret på en nøglering, så du altid har den lige ved hånden og kan føle dig mere sikker, når du skal hjem fra byen i nattemørket. 

Overfaldsalarmen tiltrækker opmærksomhed fra lang afstand takket være en lyd på 140 dB. Ønsker du at aktivere lyden, skal du blot trække sikkerhedsstiften ud af alarmen. Du deaktiverer den ved at sætte stiften tilbage i alarmen. Eftersom lyden har en høj lydstyrke, så hold den ikke alt for tæt ind til øret. Alarmen har også et lille lys, som kan tændes med on/off-funktionen. Du skal bruge 3 x LR44 batterier til alarmen, og disse medfølger. Batterierne skal udskiftes, når lyden bliver lavere, eller hvis lyset begynder at blive svagt. Nøgleringen måler ca. 6,2 x 4,2 x 2,5 cm, og du kan derfor nemt have den i lommen eller holde den i hånden. Fremstillet af ABS-plast og metal - ikke vandtæt. Sælges stykvis.

  • Mål: Ca. 6,2 x 4,2 x 2,5 cm.
  • Materiale: ABS og metal.
  • Sælges stykvis.
  • Alarm på 140 dB.
  • Kræver 3 x LR44-batterier, som medfølger.
  • Brugsanvisning medfølger.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme