Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Nature soldrevet dyreafskrækker ultralyd

Til kassen

Se også

Nature soldrevet dyreafskrækker ultralyd

(0)
Skrive en anmeldelse
Nature soldrevet dyreafskrækker ultralyd
Nature soldrevet dyreafskrækker ultralyd
Nature soldrevet dyreafskrækker ultralyd
Nature soldrevet dyreafskrækker ultralyd
Nature soldrevet dyreafskrækker ultralyd
Nature soldrevet dyreafskrækker ultralyd
541 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

 • Forventet leveringstid Expressleverance
  2-4 Arbejdsdage
 • Sælges og sendes af VidaXL Europe

Overvåg prisen på produktet

Denne soldrevne dyreafskrækker skræmmer effektivt og humant hejrer, fugle, hunde, katte, kaniner og andre vilde dyr bort fra din ejendom og holder fiskehejrer væk fra din havedam. Bevægelsesdetektoren fungerer også i mørke og kan afskrække dyr, der er aktive om natten. Apparatet tænder og afsender automatisk en vandstråle på op til 10 meter i 3-4 sekunder, når det registrerer et indtrængende dyr. Vandstrålens rækkevidde kan indstilles og er afhængig af vandtrykket. Når dyrene overraskes af et vandsprøjt, vil de derefter holde sig væk fra området. Bemærk venligst, at de nødvendige, genopladelige batterier (tre 1,2 V NiMH 800 mAh AA batterier) ikke er inkluderet.
 • Mål: 23 x 19 x 55 cm (L x B x H)
 • Bevægelsesdetektorens vinkel : 10 m, 110º
 • Vandstrålens rækkevidde: Op til 10 m
 • Effektivt område: Op til 95 m²
 • Sprinklerindstillinger: Højre/venstre og øverst/nederst
 • Vandforsyning: Tilslutning til en 13 mm haveslanger (1/2)
 • Vandforbrug: Ca. 475-700 ml pr. aktivering
 • Strømforsyning: 3 x 1,2 V NiMH 800 mAh AA genopladeligt batteri (medfølger ikke)
 • Bevægelsesdetektor er egnet til detektion i mørke
 • SKU:403718
 • EAN:8711338601525

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Leveringsomkostninger og tidskalaer varierer afhængigt af leveringsadressen og den type produkt, du ønsker at modtage. For yderligere information, se venligst vores Leveringsinformationer. Vi bestræber os på, at opfylde de leveringstidspunktene vi lover, men på grund af uforudsete forhold, er forsinkelser uundgåelige. Vi tar ikke ansvar for eventuelle forsinkelser eller manglende levering indenfor de estimerede tidsrammer, hvis det er helt eller delvist forårsaget af omstændigheder, der ligger udenfor vores kontrol. Hvis det er ingen til rådighed på din bolig eller leveringsadresse der kan acceptere ordren, vil en note blive afleveret, hvor du bliver informeret om den aktuelle placering af din ordre, som kan være hos din nabo. Alternativt kan din ordre blive returneret til en af luftfartsselskabets depoter, og noten vil derved informere dig om hvordan du kan hente din ordre. Desværre leverer vi i øjeblikket ikke til de danske øer. Hvis du bor i et tyndt befolket område, kan din ordre blive overdraget til et lokalt leveringsfirma. I øjeblikket vi leverer vi ikke til følgende øer: Bornholm, Sejerø, Fanø, Fur, Samsø, Anholt, Læsø, Ærøskøbing, Grønland og Færøerne. Risikoen for skader eller tab af produkterne forbliver vores ansvar, indtil den dato hvor produktet overgår til dig (ved betaling), eller den dato hvor den første levering bliver forsøgt. Leverings refunderinger kan kun foretages i overensstemmelse med dine juridiske rettigheder i henhold til Forbrugerbeskyttelse eller anden gældende lovgivning.

Garantivilkår

Vi garanterer, at alle produktene købt fra os på vores hjemmeside, vil være i overensstemmelse på alle væsentlige punkter med specifikationerne i kontrakten, vil være af tilfredsstillende kvalitet, og vil være egnet til alle de formål, som varer af denne art er, fra datoen på kvitteringen og til de følgende to år. Garantien dækker skader, der kan opstå under forsendelse, samt skader som følge af normal brug af et produkt. Vi vil, afhængigt af skaden, tilbyde dig reservedele, et nyt produkt eller refundering. Hvis dit købte produkt er beskadiget, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Denne garanti eksisterer ved siden af andre love og regler, der gælder for dig som kunde. Dine rettigheder i henhold til denne garanti blive ugyldig, hvis en anden end fabrikanten eller enhver reparation, som ikke er udpeget af os, modificerer produktet.

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.