Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

MEACO Dry Areteone affugter og luftrenser 20l/dag, 250W, hvid
MEACO Dry Areteone affugter og luftrenser 20l/dag, 250W, hvid
MEACO Dry Areteone affugter og luftrenser 20l/dag, 250W, hvid
MEACO Dry Areteone affugter og luftrenser 20l/dag, 250W, hvid

1 / 4

MEACO Dry Areteone affugter og luftrenser 20l/dag, 250W, hvid

3.755 kr.
MeacoDry Arete® One 20L er en affugter designet til at reducere fugtigheden og samtidig rense luften i rum på op til 55 kvadratmeter med et TRUE HEPA H13-filter. Affugtningskapaciteten på op til 20 l/dag (ved en lufttemperatur på 30 °C og en luf
Læs mere

MeacoDry Arete® One 20L er en affugter designet til at reducere fugtigheden og samtidig rense luften i rum på op til 55 kvadratmeter med et TRUE HEPA H13-filter.


Affugtningskapaciteten på op til 20 l/dag (ved en lufttemperatur på 30 °C og en luftfugtighed på 80 % RH) opnås med et motorkompressorpar, der udvikler en ventilationseffekt på op til 160 m3/time (i andet trin), men med et meget lavt støjniveau for en enhed i denne klasse, kun 40 dB(A) (under standard lydprøvningsbetingelser).


Arete, et nyt benchmark for affugtere

Den nye Arete affugtningsserie er resultatet af fem års udvikling af Meacos britiske designteam baseret på feedback fra over 2.000 brugere.


Arete er den græske gudinde for ekspertise og ekspertise har været det primære mål, når man opretter denne produktlinje. Med stor opmærksomhed på detaljer er der udviklet en række elementer for at forbedre brugeroplevelsen.


Endeligt resultat? Nogle af de mest støjsvage og effektive affugtere til dato, med et væld af specielle funktioner, der gør det til en fornøjelse at bruge Arete.


Arete er den perfekte løsning til løsning af problemer med kondens, skimmelsvamp og for høj fugt, uanset om det er i hjemmet, garagen, kælderen eller campingvognen.


Hovedformålet er at forhindre kondens og skimmel, tørre vasketøj, rense luften og fjerne andre ubehagelige konsekvenser af høj luftfugtighed i forskellige rum. Arete er det mest støjsvage og økonomiske apparat af MEACO-mærket.


Den tid, som affugteren har brug for til at tørre et rum og opnå den ønskede relative fugtighed, afhænger af de fremherskende miljøforhold i rummet. For eksempel kan ændringer i udetemperaturen, fugtighedskilderne eller ventilationsniveauet i rummet forårsage ændringer i miljøet og affugtningsprocessen.


Rumluften returneres gentagne gange gennem affugteren, og fugtindholdet reduceres. Samlingen foregår i en speciel beholder, der let kan rengøres og tømmes. 


Detaljer, der gør en god affugter perfekt

Luftindtag på siden gør det muligt at placere enheden tættere på væggen og tage mindre plads i rummet.


Det elegante og kompakte design gør det muligt at tilpasse enheden til enhver stil, så den vil se godt ud, uanset hvor du placerer den. De skjulte hjul og håndtaget gør det nemt at flytte apparatet efter behov.


Takket være luftindtaget på siden kan det sidde glat og æstetisk på væggen.


H13 HEPA-filteret optimerer enhedens luftrensningskapacitet og forvandler affugteren til en luftrenser. HEPA H13 bruges ud over det filter, der er inkluderet som standard i affugteren, så du får to filtertrin.


Det kan hjælpe med at fjerne skimmelsporer, pollen, støv, dyrehår, støvmider og mere fra luften. Det fanger 99,75% af partiklerne, der er mindst 0,3 μm i størrelse.


Vaskbart støvfilter

HEPA filter H13

 Du er ikke tæt på at tømme vandtanken Arete One kan tømmes automatisk med en slange. På denne måde kan kondensatet kontinuerligt strømme ned i et afløb eller en større beholder, så apparatet kan køre i lang tid, indtil den rigtige fugtighed er nået.


Derudover kan Arete One installeres (som ekstraudstyr) med en kondensatpumpe, der gør det muligt at tømme kondensatet til et højere niveau. Denne kondensatpumpe er nyttig, f.eks. hvis det opsamlede vand skal løftes fra kælderen til stueetagen eller et udløb over apparatets niveau. 


Det digitale kontrolpanel er enkelt og meget intuitivt, du har ikke noget problem med at indstille de ønskede funktioner.  


Nyttige funktioner

Funktionen af timeren til tørring af vasketøj - forbliver aktiv i 6 timer afhængigt af fugtigheden i rummet. Hvis fugtigheden er lavere, aktiveres ventilatoren, hvilket sparer penge og energi og reducerer tørretiden;

Børnesikring funktion;

Dvaletilstand - Alle lys og display slukker, og apparatet kører på det første ventilationstrin, hvilket er meget stille;

2 automatiske ventilationstrin afhængigt af behovet;

Beskyttelse mod forskylning med automatisk slukning af apparatet, når vandtanken er fuld;

- Automatisk start og stop af kompressoren, styret af hygrostat. Det gør det muligt at måle fugtigheden i rummet og vælge den ønskede fugtighed i området 40% RH-70% RH. Hygrostaten sikrer en permanent kontrol af fugtigheden i luften, og hvis den indstillede fugtværdi overskrides, starter apparatet automatisk;

Meget stille og perfekt til børneværelser - Arete har ekstremt effektive driftsomkostninger, høj udnyttelsesgrad og lave støjniveauer;

Valgfrit vaskbart støvfilter og HEPA H13-filter;

Oprensningsfunktion - aktiveres, når der kontinuerligt trykkes på fugtighedsindstillingsknappen;

Kontinuerlig kloakering - Hvis du vil aftage vandet kontinuerligt og ikke behøver at bekymre dig om at tømme tanken, kan du tilslutte en slange til det specielle hul. Enheden leveres med en adapter, der passer til alle almindelige haveslanger - det er en effektiv måde at reducere plastforbruget og spare penge på;


Hjul og håndtag til øget mobilitet;

LCD-display for at vise fugtigheden;

Tryk på kontrolpanelet.

Arete er designet til at opretholde en konstant luftfugtighed i dit hjem og samtidig reducere elforbruget.


Ventilatorhastigheden øges og falder automatisk for at optimere udsugningshastigheden, hvis det er nødvendigt. Det skifter til en mere støjsvag position, når den ønskede fugtighed næsten er nået, og når fugtigheden er nået, slukker apparatet i 30 minutter, hvorefter det fungerer korrekt afhængigt af miljøet.


Arete One er MEACO's støjsvage affugter, med kun 38 dB(A) første trin og 40 dB(A) anden fase er dobbelt så stille som industristandarden.


TEKNISKE DATA

Anbefales til værelser på op til 55 kvm;

Affugtningskapacitet: Ventilationstrin I - 145 m3/time, etape II - 160 m3/time;

Strømforsyning 220-240V, 50Hz;

Forbrug ved 20 °C og 60 % fugtighed: 250 watt;

Driftstemperatur: 5 °C - 35 °C;

Driftsfugtighed: mellem 40% Rh og 70% Rh;

Kølegas: R290 / 65g;

Lydniveau 38 og 40 dB(A);

Vægt: 15 kg;

Dimensioner: 562 x 376 x 232 mm;

Tank størrelse: 4,8 liter.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser