Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Meaco Arete® One 25L affugter og luftrenser
Meaco Arete® One 25L affugter og luftrenser
Meaco Arete® One 25L affugter og luftrenser

1 / 3

Meaco Arete® One 25L affugter og luftrenser

3.299 kr.

-6%

3.510 kr.
Meaco Arete® One 25L affugter - Eksemplarisk på enhver måde! Den støjsvage, mest effektive kombinerede affugter og luftrenser nogensinde er lavet. Designet og udviklet i Storbritannien, designet og udviklet til Skandinavien. Affugtningskapacitet
  • Op til 25 liter pr. dag og nat
  • Kombi affugter og luftrenser
  • Udviklet til de nordiske lande
  • Leveres med 5 års garanti
Læs mere

Meaco Arete® One 25L affugter - Eksemplarisk på enhver måde!
Den støjsvage, mest effektive kombinerede affugter og luftrenser nogensinde er lavet. Designet og udviklet i Storbritannien, designet og udviklet til Skandinavien. Affugtningskapacitet på op til 25 liter pr. dag.

Meaco har lavet affugtere i mange år og har modtaget en masse feedback om, hvordan den perfekte affugter skal være. Der er også registreret skandinavisk feedback til udviklingsafdelingen. Dette har resulteret i en affugter, der virkelig sætter standarden.

Specielt udviklet til de nordiske lande
Nordiske kunder og forhandlere har kommenteret, hvordan de vil have den næste generation af affugtere. Alle affugtere fungerer godt i 30 graders varme. De nordiske kunder har anmodet om er en affugter med pålidelighed og strømforbrug, som en kompressoraffugter har, men også med god ydeevne ved lave temperaturer. Meaco Arete® One kan bruges ned til 5 grader og har god ydeevne helt ned til 10 grader. Du kan placere maskinen lige ved siden af væggen, da luftindtaget er på siderne. Vandtanken betjenes forfra, og endda vægtbalancen i den vandtank, de har beregnet på, så det er en drøm at tømme tanken.

Meaco har udviklet Arete® One, der passer til os i nord! Affugteren leveres med HEPA-filter H13 (medicinsk kvalitet) - Dette er den samme klasse, som de bedste luftrensere kommer med.

Affugteren leveres med 5 års garanti.

Smart tørretumbler
En enkelt knap tænder maksimal ydelse i seks timer, og Arete® One overvåger energiforbruget og slukker for kompressoren, når den relative fugtighed når 35% RF for at spare strøm. Den kraftige ventilator er tændt hele tiden for at sikre, at dit tøj tørrer hurtigt og effektivt.

Smart fugt
For at få mest muligt ud af Meaco Arete® One er alt, hvad du skal gøre, at trykke på en enkelt knap. Arete® One tager sig af resten - beslutter den rigtige blæserhastighed og ændrer ydeevnen op eller ned efter behov.

Nattilstand
Arete® One er så stille, at du kan bruge den i eller i nærheden af dit soveværelse uden at forstyrre din nats søvn. Bare tryk på nattilstandsknappen for at slukke for alle lys og bip. Maskinen kører i lydløs tilstand.

Den mest støjsvage affugter nogensinde
Det har taget Meaco fem år at udvikle denne nye kombinerede affugter og luftrenser. I de sidste to år har Meaco arbejdet for at gøre det til den mest støjsvage affugter på markedet, fordi Meaco ved, hvor vigtig lav støj er.

Meget lavt strømforbrug
Som regel betyder lavt støjniveau øget strømforbrug. Med Arete® One har Meaco formået at ændre dette, du kan administrere meget effektive driftsomkostninger, stadig kombineret med høj tørrekapacitet og de laveste støjniveauer nogensinde.

Brugervenlig tank
Meaco har brugt meget tid og opmærksomhed på at få vandtanken så god som muligt. Tanken har et dæksel og et bærehåndtag, så du ikke spilder en dråbe. Du kan hælde fra både venstre og højre side, og tanken er ekstra stor (4,8 liter), så du ikke behøver at tømme den så ofte. Hvis du vil montere en slange til kontinuerlig dræning, er en adapter inkluderet. Derefter kan du bruge en standard haveslange. Inden "tanken fuld" lyset tændes, har maskinen ventet et stykke tid på, at den sidste dråbe kommer ud. Derefter må der ikke dryppe vand fra maskinen, når du tager tanken ud. Tanken er designet, så den er let at få fat i, trække den ud og sætte den på plads igen.

Tilbehør
Affugteren Meaco Arete® One er forberedt til en dræningspumpe med en stikkontakt i selve affugteren og en separat pumpe, der er tilpasset denne affugter. Du kan købe en ekstern hygrostat, der taler med affugteren via Bluetooth for at måle fugtigheden andre steder.

Hurtige fakta

  • Op til 25 liter pr. dag og nat
  • Kombi affugter og luftrenser
  • Udviklet til de nordiske lande
  • Leveres med 5 års garanti
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser