Luftrenser MeacoClean Maxi HEPA 119X5

Luftrenser MeacoClean Maxi HEPA 119X5
Tip en ven

-33%

3999 kr
Vejl. pris 5999 kr
fra 214 kr pr. md
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  1-3 arbejdsdage

Sælges af 24Nordic

Mere fra 24Nordic 24Nordic er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant 24Nordic, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
 • Veldig stor kapasitet
 • Automatikk
 • Luftsensor styrer viftehastigheten
 • Passer for 50-80 kvadratmeter
 • Luftsensor for å sjekke luftkvliteten
 • HEPA-filter
 • Kullfilter - 450 gram
 • Ionisering
 • UV-lys


Fokus på sundhed, allergi og ren luft. I Danmark er vi heldige, at vi har rent vand, ren luft og sund god mad. Ikke desto mindre kæmper mange mennesker med åndedrætsbesvær, astma og allergi. Meget af dette skyldes menneskeskabt luftforurening fra trafik, industri og partikler fra møbler, kemikalier og tekstiler. Derudover kommer naturlige partikler som pollen og kronblade fra kæledyr. Dette viser, at selvom vi synes det er rent i Danmark, er der stadig behov for at rense luften, især om vinteren og i afstemningssæsonen. Alle forureninger, som er partikler i luften, kan reduceres eller fjernes fuldstændigt med en god luftrenser.


Hvad kan en luftrensere fjerne?

En god luftrenser kan fjerne partikler som: -

Trafikforurening, støvstøv - pollen - cigaretrøg - støv - Husmidd - Mugg, vira og bakterier - Hud og hårtab fra kæledyr - Flygtige organiske forbindelser fra maling og istandsættelse


Luftføler gennemgår luftkvaliteten Denne luftrenser har en sensor, der kontrollerer luftkvaliteten. Hvis du indstiller det automatisk, måles det, hvor mange partikler det er i luften, og justerer blæserhastigheden tilsvarende. Det betyder, at ventilatoren går langsomt og roligt, når du har ren luft. Hvis ventilatoren øges i hastighed, betyder det, at der er partikler i luften, og at det rent faktisk skal rengøres. Hvor stort værelse rengøres en luftrenser? Hvor meget luftrenseren skal du have? Dette afhænger af størrelsen på det værelse, du skal rengøre, og hvor meget forurening du skal fjerne. Find først rummets rumfang i kubikmeter. Dette gøres ved at måle længden, bredden og højden, og multiplicér disse tre tal med hinanden.


Eksempel:

Du har et værelse på 2m x 3m og højde 2,40m. Volumenet vil da være 2 x 3 x 2,4 = 14,4 kubikmeter. Kender du rummets rum og har en normal lofthøjde, som gange du har en plads på 2,4 for at få lydstyrken. Et rum på 10 kvadratmeter har et volumen på 10 x 2,4 = 24 kubikmeter. Denne mængde luft skal rengøres et vist antal gange i timen.

Hvis du rengør det rent, skal det rengøres 3 gange i timen. Generelt anbefaler vi at rengøre det 5 gange i timen. Hvis der er mange forurenende stoffer, skal det rengøres alle 7 gange i timen. Hvis du er i tvivl om størrelsen, så er det en generel anbefaling at købe en luftrensemaskine, der er lidt for stor end den, der er lidt for lille.

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 771 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 414 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 214 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »