Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Logitech Slim Folio Tablet tastatur med Book Cover Passer til mærkerne (tablet): Apple iPad 9.7 (marts 2017), iPad 9.7 (marts 2018)

1 / 1

Logitech Slim Folio Tablet tastatur med Book Cover Passer til mærkerne (tablet): Apple iPad 9.7 (marts 2017), iPad 9.7 (marts 2018)

750 kr.
ENKELTHED. SKIFT FRA IPAD TIL BÆRBAR COMPUTER MED ET ENKELT KLIK.Omdan din iPad til en bærbar computer med et enkelt klik. Den komfortable tasteafstand og iOS-specialtasten giver mulighed for hurtige og bekvemme tasteskift. Slim Folio holder din iPad
Læs mere
ENKELTHED. SKIFT FRA IPAD TIL BÆRBAR COMPUTER MED ET ENKELT KLIK.
Omdan din iPad til en bærbar computer med et enkelt klik. Den komfortable tasteafstand og iOS-specialtasten giver mulighed for hurtige og bekvemme tasteskift. Slim Folio holder din iPad fast i den optimale vinkel til indtastning - på enhver overflade, fra skrivebordet til skødet. Det slanke design passer perfekt og beskytter din iPad mod stød, ridser og stænk, uden at den er for tung. Nem opsætning, en pålidelig, trådløs Bluetooth® LE-forbindelse og en lang batterilevetid gør Slim Folio til en uundværlig ledsager for din iPad. Du kan endda skabe et hjem til din Apple Pencil®, så du kan tegne og skrive det og derefter gemme det sikkert, så det ikke går tabt eller i vejen.

OBS! Denne produktbeskrivelse er endnu ikke blevet oversat til dansk af vores oversættere. Derfor er teksten maskineoversat fra den tyske originaltekst.
Upptäck mer inom Hjem & have
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .