Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Lexmark Tonerkassette 702HM CS310 CS410 CS510 70C2HM0 Original Magenta 3000 Sider

1 / 1

Lexmark Tonerkassette 702HM CS310 CS410 CS510 70C2HM0 Original Magenta 3000 Sider

1390 kr.
Høj kapacitet maksimerer dine besparelser og stol på originaltonernes kvalitet fra Lexmark. Tonerkassetter med høj kapacitet udmærker sig i modsætning til kassetter med standardkapacitet, ved lavere omkostninger pr. side og en højere sideydelse. Pe
Læs mere
Høj kapacitet
maksimerer dine besparelser og stol på originaltonernes kvalitet fra Lexmark. Tonerkassetter med høj kapacitet udmærker sig i modsætning til kassetter med standardkapacitet, ved lavere omkostninger pr. side og en højere sideydelse. Perfekt til anvendelse i omgivelser Hohem tung trykarbejde.

Unison™-toner
er uundværlig til Lexmark printersystemets ydeevne, den enestående sammensætning af Unison™-toneren leverer konstant høj billedkvalitet, sikrer lang levetid og pålidelighed i printersystemet og giver en enestående bæredygtighed - alt sammen i et innovativt "rystefrit" printersystem.

Optimalt samspil
originalforbrugsmaterialer fra Lexmark er for et optimalt samspil med din Lexmark printer og giver fremragende udskriftskvalitet fra første til sidste side.

Lexmark printerkassetter returprogram
miljøbevidst udskrivning har aldrig været så nemt. Gentag alle dine tomme Lexmark forbrugsmaterialer ved at overlade detaljerne til os - nemt, intelligent og gratis.

Kassettebånd i forbindelse med
Lexmark-returprogram
ved Lexmark-returprogram for blækpatroner og tonerkassetter får kunder patenterede patroner og kassettebånd til en specialpris, hvis køberen indvilliger i at anvende de købte patroner eller kassettebånd én gang og kun sender dem tilbage til Lexmark for regenerering eller genbrug. De patenterede patroner eller kassettebånd er kun licenseret til en enkelt anvendelse og kan ikke længere anvendes efter levering af en bestemt mængde blæk og/eller toner. En forskellig blæk- og/eller tonermængde kan blive tilbage i patronen eller kassetten, når den skal udskiftes. Der findes udskiftningspatroner eller -kassetter, som ikke sælges i henhold til disse bestemmelser.

OBS! Denne produktbeskrivelse er endnu ikke blevet oversat til dansk af vores oversættere. Derfor er teksten maskineoversat fra den tyske originaltekst.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme