Tilbage til toppen
Kaya 2-i-1 Klimaanlæg og affugter, 24L, Wi-Fi
Kaya 2-i-1 Klimaanlæg og affugter, 24L, Wi-Fi
Kaya 2-i-1 Klimaanlæg og affugter, 24L, Wi-Fi

1 / 3

Kaya 2-i-1 Klimaanlæg og affugter, 24L, Wi-Fi

3.649 kr.
Med en kølekapacitet på 9000 BTU er Kaya en kraftfuld aircondition. Selv på de varmeste sommerdage kan Kaya køle dit hjem. Med den indbyggede 24 timers timerfunktion kan du altid komme hjem til et behageligt kølet hjem. Kaya klimaanlægget er et mobi
Læs mere

Med en kølekapacitet på 9000 BTU er Kaya en kraftfuld aircondition. Selv på de varmeste sommerdage kan Kaya køle dit hjem. Med den indbyggede 24 timers timerfunktion kan du altid komme hjem til et behageligt kølet hjem. Kaya klimaanlægget er et mobilt klimaanlæg med en A-klassificeret energieffektivitet, vaskbart filter, LED og berøringsskærm og fjernbetjening.


Wifi – styr dit klimaanlæg via din telefon

Denne affugter er udstyret med wifi, som gør det muligt at styre enheden via mobiltelefon. Det er smart, fleksibelt og innovativt


Kaya – køling på kommando med 24-timers timerfunktion

Med Kaya aircondition er der ikke langt til at afkøle luften på varme dage. Kaya har nemlig en indbygget timer, så du kan indstille den til at køle af, når du ikke er hjemme og komme hjem til et perfekt kølet hjem. Kaya har en anbefalet arbejdsplads på op til 30 m2, så der er rig mulighed for at bruge den i større rum. De 360 graders robuste hjul giver dig også mulighed for nemt at flytte dit klimaanlæg rundt mellem dine værelser. Modellen er smukt designet med den skandinaviske interiørstil i tankerne og har diskrete, integrerede håndtag på siderne.

Kaya – et klimaanlæg, der både kan køle og holde hjemmet affugtet

Hvor mange klimaanlæg står og samler støv i de kolde måneder, har Eeese tænkt på flere funktioner, da det brede udvalg af klimaanlæg blev skabt. Kaya har den fordel, at den også fungerer som affugter – med en affugtningskapacitet på hele 24 liter om dagen. Kaya klimaanlæg kan også blæse luft ud på samme måde som en ventilationsventilator.

Et klimaanlæg, der opfylder fremtidens miljøkrav

Med dit Kaya klimaanlæg er du sikker på at have en maskine, der er tilpasset fremtidens miljøkrav. Eeese har brugt kølemidlet R290, som er et mere miljøvenligt kølemiddel end de fluorholdige gasser (HFC'er), der tidligere har været brugt som kølemidler i klimaanlæg, de fluorholdige gasser (HFC'er), der tidligere har været brugt som kølemidler i klimaanlæg, affugtere og flere andre maskiner. Den miljøvenlige gas bidrager til, at Kaya klimaanlæg er mere energieffektivt end de klimaanlæg, der tidligere er set på markedet.

Kaya – et klimaanlæg, der er let at installere

Med dit Kaya klimaanlæg behøver du ikke tænke på at bore huller i væggen for at lede den varme luft ud af rummet. For denne type aircondition er der nemlig inkluderet et vinduessæt. Vinduessættet består af en dyse og en plade, der er let at fastgøre til vinduet.


Anbring derefter dysen på slangen, som du efterfølgende fastgør til pladen. Så så er dit klimaanlæg klar til brug.

Kaya aircondition betjenes nemt via fjernbetjening eller berøringsskærm.

Kaya – et kvalitetsprodukt fra eeese

Kaya er en del af den populære serie Air from eeese. Alle klimaanlæg i denne serie er skabt ud fra målet om den perfekte synergi mellem solid viden om det europæiske klima og miljø, stilfuldt og strømlinet skandinavisk design og den nyeste teknologi til

klimaanlæg og luftkøling. Derfor lever alle produkter fra eeese fra år 2020 op til fremtidens miljøkrav.

Vælg grøn – gå med eeese

Vores klimaanlæg og affugtere indeholder kølemidlet R290, som er et mere miljøvenligt kølemiddel end de fluorholdige gasser (HFC'er), der hidtil har været brugt som kølemidler i klimaanlæg, affugtere og mange andre maskiner. Kølemidlet R290 har et globalt opvarmningspotentiale (GWP) på 3, der ikke nedbryder ozonlaget.


Kayas særlige talenter

• 9000 BTU

• Vinduessæt inkluderet

• Energieffektivitetsklasse A (2.61)

• maks. 65 dB(A)

• Skærm med berøringsfunktion og fjernbetjening

• Håndtag i siderne og hjulene, der drejer i alle retninger

• 24-timers timer

• Indikator, der viser, hvornår vandreservoiret er fyldt

• Vaskbart filter


Kayas specifikationer

Artikel nr. 2521

Anbefalet arbejdsområde m2 14-30

Kølekapacitet BTU/t 9000 (2630 W)

Strømforsyning V/Hz 220-240/50

Strømforbrug (køling) 1010

Nominel strøm (køling) 4.4

Energieffektivitet (EER) klasse A 2.61

COP 2.3

Kølemiddel R290

Vinduessæt inkluderet Ja

Maks. støjniveau dB(A) ≤ 65

Affugtningskapacitet L/dag 24

Luftcirkulation m3/h 350

Netto vægt; 8,5 kg 22

Bruttovægt kg 25,5

Produktets størrelse (WDH) mm 354x338x698

Pakkestørrelse (BDH) mm 400x384x868

EAN 5704841025219


0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser