Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

IMUS terrassevarmere Grå

IMUS terrassevarmere Grå
IMUS terrassevarmere Grå
IMUS terrassevarmere Grå
IMUS terrassevarmere Grå
IMUS terrassevarmere Grå
IMUS terrassevarmere Grå
IMUS terrassevarmere Grå
IMUS terrassevarmere Grå
1200 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  3-5 Arbejdsdage
 • Sælges og sendes af Mensa heating

Overvåg prisen på produktet

 • Safe Touch - terrassevarmeren kan altid berøres
 • IP44 godkendt til udendørs brug
 • Energibesparelse
 • Vores tidløse design er skabt af Mikael Mammen
 • Fleksibel og passer nemt under bordet

IMUS giver miljøvenlige udendørs varme, præcis hvor du ønsker det. Imus er designet til at passe under dit eksisterende havebord, og fordeler varmen, så du kan nyde de lange hyggelige aftener endnu længere. Med en 550W pære giver Imus den perfekte varme, til at forlænge sæsonen på terrassen.


SAFE TOUCH by MENSA HEATING

Vores terrassevarmere er den eneste af sin slags, der har SAFE TOUCH, og dermed ser vi MENSA HEATING’s produkter som de sikreste terrassevarmere i verden!

Med sin unikke patent beskyttet teknologi kan MENSA HEATING levere produkter med SAFE TOUCH, som sikre at man altid kan berøre terrassevarmerene. 


YDER 1500W EFFEKT MED KUN 550W

MENSA HEATING bruger kun de bedste pærer på markedet (Quartz Short Wave), disse sikrer 92% effektivitet. På grund af vores unikke konstruktion af det bipolære lampehus, kan MENSA HEATING yde samme varme som lignende 1500W pærer, dog kun med et forbrug på 550W. Dette gør vores terrassevarmere billigere i løbende udgifter, og tæt på en tredjedel i Co2-emissionen.


BESPARELSER SOM ALDRIG SET FØR

Imus revolutionere udendørs opvarmning med sine lave driftsomkostninger. Hvis man sammenligner Imus med en traditionel gasvarmer taler tallene for sig selv:

De samlede besparelser i driftsomkostningerne i forhold til en gasvarmer er på hele 94%. Med andre ord betyder det, at for samme driftsomkostninger som blot 1 enkelt gas varmer, kan du anvende 23 Imus produkter.


BEHAGELIG VARME

Uskadeligt infrarødt lys anvendes til opvarmning, dette øger vibrationer i vores blodceller, som derefter opvarmer kroppen. Da Imus's infrarøde varmekilde er placeret lavt, optimere dette kroppens naturlige varmesystem. Slutresultatet er en behagelig varme i hele kroppen.


LET AT MANØRERER

Imus passer let ind under et havebordet. Den er hurtigt at tage ud og ind efter en hyggelig aften på terrassen, altanen eller endda i fortelte på campingvognen.


PLUG & PLAY

Imus kræver ingen forberedelse. Du skal blot tilslutte produktet til en stikkontakt, og du er klar til at nyde øjeblikkelig behagelig varme

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.