Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Flere tilbud end nogensinde før! 21. Nov - 1. dec Se alle deals
Hue Startkit Hvid / Farve 3xE27
Hue Startkit Hvid / Farve 3xE27
Hue Startkit Hvid / Farve 3xE27
Hue Startkit Hvid / Farve 3xE27
Hue Startkit Hvid / Farve 3xE27
Hue Startkit Hvid / Farve 3xE27
Hue Startkit Hvid / Farve 3xE27
Hue Startkit Hvid / Farve 3xE27

1 / 8

Hue Startkit Hvid / Farve 3xE27

1844 kr.
Philips Hue Startkit Hvid og farve E27 Hvidt og farvet lys, uendelige muligheder! Philips Hue White and Color Ambiance indeholder tre lamper og en bro. Gør din belysning til en ekstraordinær oplevelse med hvidt og farvet lys. Synkroniser
  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti
Læs mere
Philips Hue Startkit Hvid og farve E27
Hvidt og farvet lys, uendelige muligheder!

Philips Hue White and Color Ambiance indeholder tre lamper og en bro. Gør din belysning til en ekstraordinær oplevelse med hvidt og farvet lys. Synkroniser det med musik, tv og spil for en fordybende oplevelse.

Ubegrænsede muligheder for oplevelser ud over det sædvanlige
Startsæt

- 1 x Hue Bridge
- 3 x E27 hvid og farve atmosfære

Vær kreativ med 16 millioner farver
Spil med lys, og vælg mellem 16 millioner farver for hurtigt at ændre rummets udseende og atmosfære. Opret atmosfære let med et tryk på en knap. Brug et yndlingsfoto og genoplev øjeblikket med et stænk af lys. Gem dine lysindstillinger, og hent dem, når du vil, med et enkelt tryk på fingeren.

Synkroniser lys med musik og film
Udvid tv-oplevelsen til hele rummet, eller synkroniser lys til din yndlingsmusik, og se, hvordan lyset reagerer på rytmen. Download tredjepartsapps, og opdag de fantastiske ting, du kan gøre med Philips Hue.

En strålende spiloplevelse
Tag dit spil til det næste niveau. Download tredjepartssoftwaren, og find ud af, hvilke fantastiske ting du kan gøre med Philips Hue.

Vågn op og sov naturligt
Med Philips Hue kan du hurtigt komme ud af sengen, som du vil, så du kan starte dagen udhvilet. Lysstyrken øges gradvist og efterligner effekten af solopgang og hjælper dig med at vågne op naturligt i stedet for at blive vækket af den høje lyd fra et vækkeur. Start dagen rigtigt. Om aftenen hjælper det afslappende varme hvide lys dig med at slappe af og forberede din krop til en god nats søvn.

Skab din egen atmosfære med varm hvid til køligt dagslys
Sæt den rette stemning til hvert øjeblik, og dekorer hjemmet med varmt hvidt og koldt hvidt lys. Nyd forskellige stilarter året rundt, hvad enten det er det klare, hvide lys, der minder om en forårsbrise, det varme hvide lys på en solrig sommerdag eller det iskolde dagslys om vinteren.

Slap af, læs, koncentrer og genoplad dine batterier med dine egne lysindstillinger
Lys påvirker vores humør og opførsel. Philips Hue kan hjælpe dig med at tilpasse dine daglige rutiner til øjeblikke, du kan nyde. Spring din morgenkaffe over, og gør dig klar til dagen med koldt, stærkt hvidt dagslys, der hjælper med at styrke både krop og sjæl. Bliv fokuseret med finjusteret stærkt hvidt lys, eller sæt dine fødder op og slapp af med et blødt hvidt lys og få en perfekt afslutning på dagen.

Smart overvågning både hjemme og ude
Med Philips Hue-apps til iOS og Android kan du fjernstyre din belysning, uanset hvor du er. Kontroller, om du har glemt at slukke lyset, inden du forlod hjemmet, og tænd dem, hvis du arbejder sent.

Indstil timere for nemheds skyld
Med Philips Hue kan det se ud som om du er hjemme, når du ikke bruger tidsplanfunktionen i Philips Hue-appen. Indstil lysene, så de lyser op på et forudindstillet tidspunkt, og lyser, når du kommer hjem. Du kan endda lade belysningen i forskellige rum tænde på forskellige tidspunkter. Og selvfølgelig kan du lade lyset slukke gradvist om natten, så du aldrig behøver at bekymre dig om, hvorvidt du har efterladt lys.

Installationsfri dæmpning
Oplev garanteret jævn dæmpning med Philips Hue. Ikke for lyst, ikke for mørkt. Lige rigtigt, ganske enkelt. Ingen kabler, ingen elektriker og ingen installation.

Styr det på din måde
Tilslut dine Philips Hue-lamper til Hue-broen, og begynd at udforske de uendelige muligheder. Styr belysningen fra din smartphone eller tablet, eller tilføj kontakter, der kan tænde og slukke for lyset. Indstil timere, meddelelser, alarmer og mere, og nyd den komplette Hue-oplevelse. Philips Hue fungerer også med Amazon Alexa, Apple Homekit og Google Home, så du kan styre belysningen med din stemme.

Pakkeindhold:
Anløbsbro: 1
Ethernet-netværkskabel: 1
AC-adapter: 1
Farvetoner: 3

Lampen
- Diameter: 60 mm
- Højde: 110 mm
Bund: E27
Formfaktor: A60
- Indgangsspænding: 220V-240V
- Levetid: 25.000 timer
- Lysstrøm: 16 millioner farver, fra varmt hvidt til koldt hvidt lys, høj kvalitet hvidt lys
- Lysstrøm: 806 lm ved 4000 K
- Maks. effekt under brug: 9 W
- Maks. dvaletilstand: 0,5 W
Antal antændelser / slukninger: 50.000
Specificeret levetid: 25.000 timer
- Opgraderbar software: Ja
- Start: Straks 100% lysstrøm
- Watt-ækvivalent: 60 W

Broen
Frekvensbånd: 2.400 - 2.483,5 MHz
Maks. antal tilbehør: 12
Maks. antal lamper: 50
AC-adapter: 100–240 V AC / 50–60Hz
Bredde: 88 mm
Længde: 88 mm
Højde: 26 mm

]]>

Hurtige fakta

  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter