Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Hozelock jetpumpe 3500 l/t

Fri fragt
Hozelock jetpumpe 3500 l/t
Hozelock jetpumpe 3500 l/t
1714 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  2-3 Arbejdsdage
  Fri fragt
 • Sælges og sendes af VidaXL Europe

Overvåg prisen på produktet

Hozelock-jetpumpen er egnet til overførsel af vand i situationer, hvor vandet kommer fra en dyb eller fjern vandforsyning. Havenpumpen kan levere to vandingspunkter samtidig, og dens motor er både kraftig og lydløs. For ekstra holdbarhed har pumpen et motorhus af rustfrit stål og keramiske tætninger. Den er udstyret med et integreret filter og et sugekit med en 7 meter lang slange med en kontraventil og en filterkasse. Denne model er også udstyret med en termisk føler, som sikrer, at pumpen automatisk slukker, hvis temperaturen overstiger 60 °C og starter igen, når temperaturen er faldet til under 45 °C (indirekte tørdriftsbeskyttelse) samt en integreret tryksensor, der slukker pumpen, hvis vandforsyningen stopper, for eksempel når udløseren af en vandpistolen frigives, starter pumpen automatisk igen, så snart udløseren trykkes på. Modellen er klar til brug takket være den unikke Hozelock-hurtigkobling til slanger med en diameter på 12 mm, 15 mm, 19 mm eller 25 mm og en multi-stage-tilslutning til slanger med en diameter på 25 mm eller 32 mm. Dette gør det muligt hurtigt at tilslutte slangen til pumpen uden værktøj. En stor hovedåbning oven på enheden gør det nemt at fylde pumpen til klargøring. Tømning af pumpen, f.eks. I tilfælde af frost, er også meget let takket være afløbsproppen.
 • Farve: Grå og gul
 • Materiale: Rustfrit stål (motorkabinet ), plast (kabinet) og keramik (tætning)
 • Effekt: 600 W
 • Maksimal kapacitet: 3500 liter/time
 • Tryk: 3,5 bar
 • Maks. dybde: 7 m
 • Maks. hoved: 42 m
 • Med et integreret filter og et sugesæt
 • Med en termisk sensor
 • Stor hovedåbning
 • Inkluderer alle nødvendige tilslutninger
 • SKU:419954
 • EAN:5010646058551

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Leveringsomkostninger og tidskalaer varierer afhængigt af leveringsadressen og den type produkt, du ønsker at modtage. For yderligere information, se venligst vores Leveringsinformationer. Vi bestræber os på, at opfylde de leveringstidspunktene vi lover, men på grund af uforudsete forhold, er forsinkelser uundgåelige. Vi tar ikke ansvar for eventuelle forsinkelser eller manglende levering indenfor de estimerede tidsrammer, hvis det er helt eller delvist forårsaget af omstændigheder, der ligger udenfor vores kontrol. Hvis det er ingen til rådighed på din bolig eller leveringsadresse der kan acceptere ordren, vil en note blive afleveret, hvor du bliver informeret om den aktuelle placering af din ordre, som kan være hos din nabo. Alternativt kan din ordre blive returneret til en af luftfartsselskabets depoter, og noten vil derved informere dig om hvordan du kan hente din ordre. Desværre leverer vi i øjeblikket ikke til de danske øer. Hvis du bor i et tyndt befolket område, kan din ordre blive overdraget til et lokalt leveringsfirma. I øjeblikket vi leverer vi ikke til følgende øer: Bornholm, Sejerø, Fanø, Fur, Samsø, Anholt, Læsø, Ærøskøbing, Grønland og Færøerne. Risikoen for skader eller tab af produkterne forbliver vores ansvar, indtil den dato hvor produktet overgår til dig (ved betaling), eller den dato hvor den første levering bliver forsøgt. Leverings refunderinger kan kun foretages i overensstemmelse med dine juridiske rettigheder i henhold til Forbrugerbeskyttelse eller anden gældende lovgivning.

Garantivilkår

Vi garanterer, at alle produktene købt fra os på vores hjemmeside, vil være i overensstemmelse på alle væsentlige punkter med specifikationerne i kontrakten, vil være af tilfredsstillende kvalitet, og vil være egnet til alle de formål, som varer af denne art er, fra datoen på kvitteringen og til de følgende to år. Garantien dækker skader, der kan opstå under forsendelse, samt skader som følge af normal brug af et produkt. Vi vil, afhængigt af skaden, tilbyde dig reservedele, et nyt produkt eller refundering. Hvis dit købte produkt er beskadiget, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Denne garanti eksisterer ved siden af andre love og regler, der gælder for dig som kunde. Dine rettigheder i henhold til denne garanti blive ugyldig, hvis en anden end fabrikanten eller enhver reparation, som ikke er udpeget af os, modificerer produktet.

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .