Tilbage til toppen
Dagens deals

Se alle produkter

Hobby Base Object - Mini Turntable | Pottenbakker | DIY Pottenbakken Pottenbakkers disk | Elektrisk pladespiller | Inkl. Disk 6,5 cm & 10 cm | Pottenb

1 / 1

Hobby Base Object - Mini Turntable | Pottenbakker | DIY Pottenbakken Pottenbakkers disk | Elektrisk pladespiller | Inkl. Disk 6,5 cm & 10 cm | Pottenb

982 kr.
Hvor dejligt er det at bage dine egne gryder! Med denne Pottenbakkers sætter NBSP; du kan lave dine egne gryder derhjemme. Drejebordet leveres med værktøjer, så du kan lave din yndlingspotte. plus og minuspoint + Lav dine egne gryder +
Læs mere

Hvor dejligt er det at bage dine egne gryder! Med denne Pottenbakkers sætter NBSP; du kan lave dine egne gryder derhjemme. Drejebordet leveres med værktøjer, så du kan lave din yndlingspotte.

plus og minuspoint

+ Lav dine egne gryder
+ med 2 diske (6,5 amp; 10 cm)
+ inklusive værktøjer Sådan redigeres POTS
+ kreativt travlt
maksimal størrelse disk på 10 cm

produktbeskrivelse

En af de mest undervurderede hobby squo; S er en pottemager. Det placeres ofte i en kasse for gamle mennesker, men dette er overhovedet ikke rigtigt. Med keramik er du dejlig og kreativ, og du kan lave genstande, som du kan bruge i det virkelige liv.

Sættet er velegnet til børn, men også for voksne. I dag bruger folk meget tid bag en skærm, og det er vigtigt at regelmæssigt fjerne dine børn og dig selv bag skærmen. Med pottemageren har du en god grund! Sættet leveres med 2 forskellige størrelser af diske. En af 6,5 cm til det lille keramikarbejde og en 10 cm disk, som du kan bage større gryder på. Når du har lavet gryderne i den rigtige form, kan du gravere og redigere dem. Med de sæt 8 graveringsværktøjer er inkluderet, kan du fuldføre din gryde helt!

at vide, hvorfor pottemageren er en bestseller?

Kreativ i arbejde med pottemageren forbedrer du dig selv og dit barns kreativitet og færdigheder.
dejlig gave Hvor flot vil du modtage en keramiker? Vi kender svaret. Derfor er Potter den bedste gave at få og modtage.
kompaktnbsp; Potter har et kompakt format, så du nemt kan tage dette produkt til andre steder.
komplet sæt Når du køber dette sæt behøver du ikke købe ekstra tilbehør. Dette er et komplet sæt med forskellige diske og nok værktøjer til at afslutte din gryde.

har lang erfaring med pottenbakkers.nbsp;
Vi har arbejdet i pottemagere i ganske lang tid og har derfor en meget omfattende viden om kravene om, at kvaliteten af ??pottemagere skal mødes. Kvalitet er derfor af største vigtighed, og vi synes, det er vigtigt, at alle optimalt kan nyde den nyeste teknologi.

Produktspecifikationer:

Spænding: 110v220v
Strøm: 30W
Skat: 0,5 kg
Ulæst hastighed: 02000 omdrejninger
Farve: Guld
Materiale: Metal

Pakkekapacitet:

1 x Pottenbakker
1 x 6,5 cm pladespiller
1 x 10 CM -drejeskiven
8 x værktøjer
1 x nøgle
1 x adapter

Identifikation

EAN 6091656179176
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser