Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Grothe 43531 Gong 8 - 12 V 83 dBA Hvid
Grothe 43531 Gong 8 - 12 V 83 dBA Hvid

1 / 2

Grothe 43531 Gong 8 - 12 V 83 dBA Hvid

1.033 kr.
De enkelte ringetoner (op til 90 sekunders samlet spilletid) kan overføres til ekkoet via et micro SD-kort. Ringetonerne kan redigeres ved hjælp af den medfølgende software og overføres til SD-kortet. (SD-kort medfølger ikke) af ekkoet har en lys LED
Læs mere
De enkelte ringetoner (op til 90 sekunders samlet spilletid) kan overføres til ekkoet via et micro SD-kort. Ringetonerne kan redigeres ved hjælp af den medfølgende software og overføres til SD-kortet. (SD-kort medfølger ikke) af ekkoet har en lys LED-blitz. 2-vejs ringesignal for optimal adgangskontrol. Optisk og akustisk Low Batt display til batterierne. Taster til indstilling af ringetone. Lyden og blitzen kan slukkes separat. Modtagerens overflade med en højglans hvid finish. 90 sekunders fuld afspilningstid/lommelygte LED. inkl. Software til at komponere ringetonerne. Teksterne til denne artikel er blevet oversat automatisk.

Kort beskrivelse SD-kortet HiFi Gong opfylder de højeste krav med hensyn til funktionalitet og strålende lyd. Produktegenskaber De individuelle opkaldstoner (op til 90 sekunders samlet spilletid) kan overføres til ECHO via et micro SD-kort. Ringetonerne kan redigeres ved hjælp af den medfølgende software og overføres til SD-kortet. (SD-kort medfølger ikke) ECHO har en lys LED-blitz. 2-fold opkaldsdifferentiering for optimal adgangskontrol. Optisk og akustisk LowBatt-display til batterierne. Knapper til indstilling af ringesignal. Lyden og det blinkende lys kan deaktiveres separat. Modtagerens overflade har en højglans hvid finish. 90 sekunders samlet afspilningstid/blinkende lys LED inklusive software til kompilering af ringetonerne. Tekniske data Lydstyrke afhængig af de afspillede melodier, max. 85 dB(A), justerbar modtager: Batterier 4x1,5V, batterier medfølger ikke) eller 8-12V=/~ (via klemme) Typisk batterilevetid:
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser