Gigaset E290 Duo ohne Anrufbeantworter DECT-håndsæt Sort

Gigaset E290 Duo ohne Anrufbeantworter DECT-håndsæt Sort
Tip en ven

-9%

533.50 kr
Vejl. pris 590 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  2-4 arbejdsdage

Sælges af Conrad Elektronik 3,3 / 5 med 54 anmeldelser.

Resultat af kundebedømmelse 3,3 / 5
Leverancetid 3,2 / 5
Emballeringskvalitet 3,5 / 5
Mere fra Conrad Elektronik Conrad Elektronik er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant Conrad Elektronik, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.
En telefon med store taster til gammel og ung
Foretag opkald uden overflødig sniksnak. Men med førsteklasses udstyr til daglig brug. Gigaset E290 forener som produkt i life series moderne design og funktionalitet, der især er udviklet til personer med særlige behov, der hører i punktets punkter, ser og taster. Den giver store knapper, en let aflæselig visning og apparatets ergonomiske grundform en behagelig telefonoplevelse for alle aldersgrupper. Version E290A er desuden udstyret med en integreret digital telefonsvarer.

Komfort og sikkerhed ved et tryk på en knap
Det enkle valg af et telefonnummer er optakten til en behagelig telefonoplevelse. Netop derfor gør Gigaset E290's ergonomiske tastatur så komfortabel som muligt på den store telefon: Store, belyste og tydeligt mærkede taster sørger for god læsbarhed. Særligt vigtige kontakter, for eksempel til nødstilfælde, kan du gemme på en af de to målvalgtaster A / B. Hvis der kun skal vælges et telefonnummer fra telefonen, er direkte opkaldsfunktionen nyttig. I vanskelige situationer er det nok at trykke på en tast for at aktivere et telefonnummer, der er lagt på forhånd.

Store bogstaver, perfekt kontrast
Især ved lange telefonnumre med mange tal mister man hurtigt oversigten. Gigaset E290's store, belyste sort-hvide display derimod kan indstilles til din foretrukne kontraststyrke og giver på den måde den bedste læsbarhed. I Jumbo-tilstand vises alle tal, som du vælger, ekstra stort. Også i menuen sørger den såkaldte Single-icon-funktion, altså et symbol på displaysiden, for meget enkel navigation.

Så højt og klart, som du har brug for.
Med fleksibelt indstillelig lydstyrke og varierede ringetoner til indgående opkald tilpasser alle audiofunktioner fra Gigaset E290 sig til de forskellige behov. På den måde kan du for eksempel regulere lydstyrken i hovedtelefonerne i fem trin og fordoble den aktuelle samtale med forstærkerfunktionen. Uanset om du lytter til ørerne, eller taler i håndfri tilstand, så kan du stole på førsteklasses lydkvalitet og rigtig klar talegengivelse. Med kompatibilitet med høreapparater og mulighed for at tilpasse frekvensområdet til dine personlige høreevne, bliver telefoni til en fornøjelse - for unge og gamle.

Nem installation, enkel betjening
Så behagelig kan telefoni være - med de komfortable funktioner på Gigaset E290. Det begynder allerede ved installationen: Takket være Plug & Play bliver det en nem ibrugtagning - du skal blot pakke ud, tilslutte, telefonere. Grebstrukturerne på siden af håndsættet sørger for sikker fastholdelse, mens en intuitivt opbygget menustyring understøtter den enkle betjening. I den store telefonbog får du op til 150 kontakter. Du kan indtaste 32 numre i en spærreliste og finde ud af, om opkaldene undertrykkes helt eller kun vises med et optisk signal. Også anonyme opkald uden overførsel af telefonnummer kan håndteres på samme måde. Sådan får du ro mod uønskede opkald.

Telefonen er altid ved hånden - med ekstra håndsæt
Alle kender til det: De står lige i køkkenet og forbereder sig på at spise noget, da der ringer på telefonen i stuen. Ofte lykkes det ikke at besvare opkaldet i tide. Med udvidelsen af dit Gigaset-fastnetsystem med ekstra mobildele har du nu altid en telefon lige ved hånden. Uanset om det er i køkkenet, i stuen eller til hjemmekontoret. Som ideel udvidelse til din telefon (maksimalt er der mulighed for 4 håndsæt) anbefaler vi håndsættet Gigaset E290HX, som enten kan tilsluttes telefonbasen eller direkte til DECT- og CATiq-router. Hvilke andre enheder der er kompatible med E290 og E290A, kan du finde ud af her.

ECO DECT til telefoni uden stråler
Som alle andre trådløse telefoner fra Gigaset er også telefoner i E290-serien udstyret med den miljøvenlige ECO-DECT-teknologi. Telefonerne er strålingsfri i standby-tilstand og det også ved drift med flere håndsæt, hvis basis og alle tilmeldte håndsæt ECO DECT understøtter. Under en samtale tilpasser sendeeffekten sig automatisk til afstanden mellem basis og håndsæt. Jo kortere afstand til basis, desto mindre stråling. For at opnå maksimal DECT-rækkevidde kan du når som helst deaktivere ECO-DECT-tilstanden.

OBS! Denne produktbeskrivelse er endnu ikke blevet oversat til dansk af vores oversættere. Derfor er teksten maskineoversat fra den tyske originaltekst.
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 194 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 125 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 74 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »