Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Gardigo  66900 Insektbekæmpelse  (Ø x H) 100 mm x 200 mm  1 stk
Gardigo  66900 Insektbekæmpelse  (Ø x H) 100 mm x 200 mm  1 stk

1 / 2

Gardigo 66900 Insektbekæmpelse (Ø x H) 100 mm x 200 mm 1 stk

128 kr.
Rek pris. 128,01 kr.
Flyvning-frit glas er en innovativ form for fluegnivering fra Sydamerika. Her bliver plastikposer fyldt med vand hængt i åbne vinduer og døre for at holde irriterende insekter væk. Flyve-frit glas anvender samme princip, men med en formsmuk, dekorati
  • Flyvning-forsvar via forstørrelse, farve og bev...
  • Også egnet til terrasser og altaner
Læs mere
Flyvning-frit glas er en innovativ form for fluegnivering fra Sydamerika. Her bliver plastikposer fyldt med vand hængt i åbne vinduer og døre for at holde irriterende insekter væk. Flyve-frit glas anvender samme princip, men med en formsmuk, dekorativ glasbeholder.
Du skal blot fylde dette med vand, så det kan frembringe forskellige optiske effekter. På den ene side virker vandet som et prisme og knækker lyset i dets enkelte farver (regnbueeffekt), på den anden side forstørres det som en lup med dråbeform. Flyv irriterer hovedstående, forstørrede udseende af genstande, der ligger bag glasset. Med hensyn til den forberedende flyvning ser det således ud til, at der er noget, der skal ske. Derfor forsøger flyene at vige uden.

OBS! Denne produktbeskrivelse er endnu ikke blevet oversat til dansk af vores oversættere. Derfor er teksten maskineoversat fra den tyske originaltekst.

Hurtige fakta

  • Flyvning-forsvar via forstørrelse, farve og bev...
  • Også egnet til terrasser og altaner
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme