Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Filter System ClearWater Compact 250W

(0)
Skrive en anmeldelse
Fri fragt
1895 kr.
Fri fragt
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  1-3 Arbejdsdage
  Fri fragt
 • Sælges og sendes af Swim & Fun Scandinavia ApS

Overvåg prisen på produktet

For at holde poolvand frisk skal det løbende cirkuleres og renses. Dette kompakte filtersystem er komplet og passer til pools og havebassiner på op til 22.500 liter.

Filtersystemet består af en filtertank i vejrbestandigt materiale og en kraftig selvsugende pumpe, som samles på den medfølgende monteringsplatform. Pumpen er udstyret med forfilter, som er en ekstra praktisk foranstaltning når der skal gennemføres backwash (returskyl, rensning af filtermaterialet). Tydelige instruktioner på topventilen gør systemet nemt at håndtere, og driftstrykket i tanken kan hurtigt aflæses på det integrerede manometer.

Tilbehør: UV-lys og bundsuger

Filtersystem ClearWater har mulighed for montering af UV-lys direkte i filterlåget, hvorved alger og sporer kan elimineres fra vandet uden brug af kemikalier (Er ekstra tilbehør. Artikel 1005).

Filtersystemets pumpe gør det også muligt at støvsuge poolens bund med en bundsuger på teleskopstang (art. 1513 og 1515). Bundsugeren kobles til anlægget via skimmeren, enten med en sugeslange (art. 1525) eller en standard poolslange (art. 1542).

Filtermateriale

Som filtermateriale kan benyttes enten Filterballs eller sand.

Filterballs (Art. 1069): Udover en høj filtreringsevne (ned til 10 micron) er Filterballs vandbesparende, fordi man ikke behøver at gennemføre backwash løbende. Istedet kan man nøjes med at vaske Filterballs i vaskemaskinen (uden sæbe), eller ved håndkraft, når sæsonen er slut. I forhold til andre filtermaterialer yder Filterballs et minimum af vandmodstand, hvilket giver en højere vandgennemstrømning. Det betyder at filteranlægget kan cirkulere alt poolvandet hurtigere, hvilket igen betyder mindre energiforbrug. En anden stor fordel er Filterballs lave vægt. Det er godt nyt for ryggen, når filtertanken skal tømmes. 100g Filterballs modsvarer hele 3,57 kg sand.

Filtersand (Art. 1760): Sand er det historisk mest anvendte filtermateriale. Og med god grund. Det naturlige materiale opfanger partikler ned til 40 micron. Til gengæld er sand, og især vådt sand, mega tungt. Det anbefales derfor, at filtersystemet står på den tiltænkte plads, inden sandet fyldes i tanken. Sand kræver også at der løbende, og minimum 2-4 gange pr. måned, gennemføres en backwash (returskyl) for at rense sandet. Det betyder at man bruger mere vand når man vælger sand som filtermateriale. På en pool med 30-40.000 liter vand, går der mellem 180 og 240 liter vand pr. backwash/returskyl.

Kraftig pumpe og stor filtertank

Med systemet følger en kraftig pumpe som er afpasset i kapacitet til filtertankens størrelse og den poolvolume der er angivet i specifikationerne nedenfor. Pumpen skal have kraft nok til at kunne cirkulere alt poolvandet 5 gange i døgnet - vel at mærke igennem filtermaterialet. Som tommelfingerregel skal pumpens rensningskapacitet være minimum poolens vandvolumen delt med 5. Pumpen kan benyttes med saltvand.

Montering og slangetilslutning

Systemet kan monteres direkte på alle pools og bassiner med et almindeligt pumpeudtag, og er tilpasset standard slanger på Ø32/38 mm. Sammen med systemet leveres ligeledes speciel Intex adapter som betyder at ClearWater også problemløst kan benyttes til større Intex pools, som leveres med specielle slangemål. Leveres eksklusive filtermateriale og slanger til pool.


Specifikationer

 • Max. pool volume liter; 22,500
 • Pump power; 250 W
 • Pump capacity l/hour; 7,500
 • Cleaning Capacity l/hour; 4,500
 • Qmax l/min; 125
 • Hmax m; 7,5
 • Manometer; Yes
 • Pre filter; Yes
 • Filter tank size mm; Ø 490
 • Filter sand kg; 16
 • Filterballs gram; 445
 • Voltage; 230V / 50Hz
 • Hose connection mm; Ø32/38
 • Note; self-priming

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.