Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Fala Bordmonteret vandhane Murcia messing 75765

Fri fragt
Fala Bordmonteret vandhane Murcia messing 75765
Fala Bordmonteret vandhane Murcia messing 75765
Fala Bordmonteret vandhane Murcia messing 75765
Fala Bordmonteret vandhane Murcia messing 75765
Fala Bordmonteret vandhane Murcia messing 75765
Fala Bordmonteret vandhane Murcia messing 75765
Fala Bordmonteret vandhane Murcia messing 75765
Fala Bordmonteret vandhane Murcia messing 75765
268 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  3-6 Arbejdsdage
  Fri fragt
 • Sælges og sendes af VidaXL Europe

Overvåg prisen på produktet

Denne bordmonterede Fala vandhane Murcia er proppet med innovative funktioner, og vil have både en praktisk såvel som dekorativ funktion i dit badeværelse. Den er lavet af massiv messing for driftspålidelighed og holdbarhed og benytter følgende unikke teknologier: CORUNDox - Et meget hårdt og dermed holdbart keramisk hoved. NANOcave - Mikroskopiske hulrum på skivens overflade får smøremidlet i hovedet til at klæbe bedre og sikrer dermed langvarig, problemfri brug af hovedet. ERGOsize - Det ergonomiske blandingsbatteri giver nok plads til komfortabel brug. CLEANbody - Krop uden huller og fordybninger hvor snavs og bakterier kan sætte sig. ECOflow - Vandstrømmen blandes med indsugningsluft for at reducere vandforbruget med 50 %, og vandhanen sprøjter ikke. ECOstart - Den mest effektive måde at spare vand (ECOflow) og energi - når håndtaget er i midterstilling kommer der kun koldt vand. SMARTclean - Luftblanderen (produceret af det schweiziske selskab NEOPERL) kan renses for kalk ved blot at gnide den med en finger, hvilket vil genoprette vandstrømmen tilsvarende et helt nyt blandingsbatteri. SMARTnut - Hanen er enkel at installere og holdbar takket være en stor møtrik, der kan skrues på uden brug af værktøj. SMARTtool - Et innovativt system til slangemontering og sikker drift af luftblanderen.
 • Farve: Krom
 • Materiale: Messing
 • Monteringstype: Bordmonteret
 • Pakken indeholder:
 • 1 x hane
 • 2 x Fleksibel slange af rustfrit stål (3/8 og 45 cm)
 • Monteringssæt
 • Specielt patenteret værktøj
 • SKU:407995
 • EAN:5906083757655

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Leveringsomkostninger og tidskalaer varierer afhængigt af leveringsadressen og den type produkt, du ønsker at modtage. For yderligere information, se venligst vores Leveringsinformationer. Vi bestræber os på, at opfylde de leveringstidspunktene vi lover, men på grund af uforudsete forhold, er forsinkelser uundgåelige. Vi tar ikke ansvar for eventuelle forsinkelser eller manglende levering indenfor de estimerede tidsrammer, hvis det er helt eller delvist forårsaget af omstændigheder, der ligger udenfor vores kontrol. Hvis det er ingen til rådighed på din bolig eller leveringsadresse der kan acceptere ordren, vil en note blive afleveret, hvor du bliver informeret om den aktuelle placering af din ordre, som kan være hos din nabo. Alternativt kan din ordre blive returneret til en af luftfartsselskabets depoter, og noten vil derved informere dig om hvordan du kan hente din ordre. Desværre leverer vi i øjeblikket ikke til de danske øer. Hvis du bor i et tyndt befolket område, kan din ordre blive overdraget til et lokalt leveringsfirma. I øjeblikket vi leverer vi ikke til følgende øer: Bornholm, Sejerø, Fanø, Fur, Samsø, Anholt, Læsø, Ærøskøbing, Grønland og Færøerne. Risikoen for skader eller tab af produkterne forbliver vores ansvar, indtil den dato hvor produktet overgår til dig (ved betaling), eller den dato hvor den første levering bliver forsøgt. Leverings refunderinger kan kun foretages i overensstemmelse med dine juridiske rettigheder i henhold til Forbrugerbeskyttelse eller anden gældende lovgivning.

Garantivilkår

Vi garanterer, at alle produktene købt fra os på vores hjemmeside, vil være i overensstemmelse på alle væsentlige punkter med specifikationerne i kontrakten, vil være af tilfredsstillende kvalitet, og vil være egnet til alle de formål, som varer af denne art er, fra datoen på kvitteringen og til de følgende to år. Garantien dækker skader, der kan opstå under forsendelse, samt skader som følge af normal brug af et produkt. Vi vil, afhængigt af skaden, tilbyde dig reservedele, et nyt produkt eller refundering. Hvis dit købte produkt er beskadiget, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Denne garanti eksisterer ved siden af andre love og regler, der gælder for dig som kunde. Dine rettigheder i henhold til denne garanti blive ugyldig, hvis en anden end fabrikanten eller enhver reparation, som ikke er udpeget af os, modificerer produktet.

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .