Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Elektrisk grill på aftageligt stativ
Elektrisk grill på aftageligt stativ
Elektrisk grill på aftageligt stativ
Elektrisk grill på aftageligt stativ

1 / 4

Elektrisk grill på aftageligt stativ

996 kr.
Den robuste Tristar BQ-2816 elektriske grill gør det nemt og hurtigt at grille udenfor Den støbte aluminiumsbakke er nem at rengøre. Du kan nyde en afslappende grillaften med venner og familie takket være den rummelige gril
  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti
Læs mere
Den robuste Tristar BQ-2816 elektriske grill gør det nemt og hurtigt at grille udenfor

Den støbte aluminiumsbakke er nem at rengøre. Du kan nyde en afslappende grillaften med venner og familie takket være den rummelige grillplade på 46 x 35 cm.

Udvidelig fedtbakke - Praktisk og enkel
Fordybningerne i grillpladen sikrer, at juice og fedt ikke forbliver på grillpladen, men strømmer ind i fedtbakken, så de ikke brænder.

Non-stick belægning giver dig mulighed for at få grillet kød
Du kan fjerne grillpladen og den udtrækkelige fedtbakke, når du rengør grillen. Grill kød, fisk og grøntsager

Tristar elektriske grill har en rummelig grilloverflade på 46 x 35 cm, hvor du kan grille forskellige slags kød, fisk og grøntsager på én gang. Den trinløse temperaturregulering gør det let at kontrollere grillprocessen og gør det også muligt at grille mere følsomme produkter såsom fisk.

Let at tage på ferie
Nyd den lette grillning, selv når du er væk hjemmefra. Tristar elektrisk grill kan bruges som stående grill og også som bordmodel. Du kan nemt flytte den på grund af de integrerede håndtag. Du kan begynde at grille inden for få minutter på grund af effekten på 2200 watt.

Så tag bordgrillen ud, sæt den i og start med at grille, selv når du er på campingpladsen. Du kan også justere temperaturen med den komfortable termostat på ledningen med en længde på 3 meter.

]]>

Hurtige fakta

  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .