Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

Campingaz gasgrill serie 3 Classic
Campingaz gasgrill serie 3 Classic
Campingaz gasgrill serie 3 Classic
Campingaz gasgrill serie 3 Classic
Campingaz gasgrill serie 3 Classic

1 / 5

Campingaz gasgrill serie 3 Classic

7.022,90 kr.
7.023 kr.
Campingaz Series 3 Classic LS Plus D grillen, som er perfekt til at tilberede lækre kulinariske fester med familien, har kraftfulde og holdbare brændere i rustfrit stål, der giver ensartet ydeevne hver gang. Det er nemt at tilberede flere kød-, fis
Læs mere

Campingaz Series 3 Classic LS Plus D grillen, som er perfekt til at tilberede lækre kulinariske fester med familien, har kraftfulde og holdbare brændere i rustfrit stål, der giver ensartet ydeevne hver gang.

Det er nemt at tilberede flere kød-, fiske- og grøntsagsprodukter på samme tid, fordi hver af grillens tre brændere kan justeres uafhængigt.

Grillen har et integreret rotisseriemonteringssystem (batteri eller 230 V), så du kan tilberede lækker grillet kylling eller lade din kulinariske fantasi få frit løb. Ud over rotisserie-muligheden har Campingaz Series 3 Classic LS Plus D-grillen også mulighed for at tilføje Campingaz' patenterede modulære madlavningssystem. Dette giver dig mulighed for at bruge en række tilbehør til at øge antallet af forskellige retter, der tilberedes.

Det er kun at fjerne grillens indre ring og fastgøre et af tilbehøret til det modulære madlavningssystem (købes separat). Hvorfor ikke servere en friskbagt pizza på en pizzasten? Eller nyd en lækker paella tilberedt i en autentisk non-stick spansk paellapande?

Hvis eksotisk mad tilberedt over høj varme er din smag, kan du bruge en wok i kulstofstål ved hjælp af non-stick teknologi. Eller du kan tilberede en lækker kylling med den grillede kyllingegrill. Alt dette er nu muligt med det modulære madlavningssystem, og det vil være meget lettere at imponere dine gæster og servere et rigt og varieret måltid sammen, ikke kun en kedelig grill.

Et sammenklappeligt sidebord og tilbehørskroge er ideelle til at holde alt inden for rækkevidde, mens sidebrænderen er ideel til tilberedning af lækre saucer, der supplerer dine hovedretter.

Glem alt om dengang, hvor du skulle huske, hvis tur det var til at rengøre grillen, med Campingaz InstaClean-systemet™ får du ubesværet en skinnende ren grill. Campingaz' InstaClean-system™ giver dig mulighed for at vaske langt de fleste grillkomponenter i opvaskemaskinen, og det tager mindre end 60 sekunder at fjerne disse dele.

Dette innovative system er tilgængeligt på alle Campingaz griller i serie 3 og 4. Enkel, hurtig og problemfri!

Opmærksomhed! Det fungerer med butan-propanblanding (cylinder).

OBS: Den anvendte regulator skal være 30 mBar!


Funktioner:

- brændere i form af rør i rustfrit stål

- Antal brændere: 3 hovedbrændere + 1 sidebrænder;

- Effekt 9,6 kW + 2,3 kW;

- Gasforbrug 698 g/t+167 g/h

- Campingaz InstaClean-system™

- Kogeområdet består af grill og bakke (kogeplade);

- Øverste hylde til indirekte opvarmning eller madlavning

- Mulighed for montering af rotisserie

- Piezo tænding

- Sideborde, hvoraf den ene er sammenklappelig

- Sidebrænder med vindjakke

- Låget er lavet af stål og støbt aluminium;

- Materialet på kogefladen er støbejern;

- Madlavningshøjde: 90,5 cm;

- Ståldøre og -sider

- Fire selvlåsende hjul til nem transport

- Madlavning overfladestørrelse: (cm²): 2800 ( 61 x 45 cm ) 


Indbygget teknologi:

Modulært madlavningssystem:

Du kan tilberede en række opskrifter ved hjælp af dette innovative system. Det er kun at fjerne grillens indre ring og fastgøre et af tilbehøret til det modulære madlavningssystem (købes separat). Hvorfor ikke servere en friskbagt pizza på en pizzasten? Eller nyd en lækker paella tilberedt i en autentisk non-stick spansk paellapande? Hvis eksotisk mad tilberedt over høj varme er din smag, kan du bruge en wok i kulstofstål ved hjælp af non-stick teknologi. Eller du kan tilberede en lækker kylling med den grillede kyllingegrill. Alt dette er nu muligt med det modulære madlavningssystem, og det vil være meget lettere at imponere dine gæster og servere et rigt og varieret måltid sammen.


Insta Clean Technology:

- gør rengøring hurtig og nem, da de fleste dele af kogekammeret kan skilles ad og rengøres individuelt;


Brænder i rustfrit stål:

- giver en ensartet temperatur på kogefladen

- giver høj temperatur til direkte madlavning

- modstår langvarig brug

Identifikation

EAN 3138522097752
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser